☪☪☪ Siber Hayalet Gizlilik Paketi ||Görünmez olun.|| ☪☪☪

'toprak

Uzman üye
22 Nis 2010
1,539
2
eline saglik kardesim. guzel emek vermissin.dusunmen bile yeter.yalniz bu vpnciler artik log tutuyorlar siberciler bilgi istediklerinde veriyorlar.
fakat vpn icinde vpn mantikli ve torda eklenince guzel olmus.zaten dumperlede sizi bulmazlar.
basarilarinin devamini dilerim kardesim.
 

KoyuAdam

Kadim Üye
5 Şub 2012
5,873
14
Paket yaklaşık 300 kişi tarafından indirilmiş sanırım. ilgili arkadaşlara canı gönülden teşekkür ederim. İlginiz için hepinize teşekkürler arkadaşlar :)

saygılar.. iyi forumlar..
 

|Ksenon

Katılımcı Üye
7 Ağu 2015
322
0
Abi indirdim ama içinde sadece tor browser var şifreyi de kabul etmiyor yardımcı olursan sevinirim
 

KoyuAdam

Kadim Üye
5 Şub 2012
5,873
14
Abi indirdim ama içinde sadece tor browser var şifreyi de kabul etmiyor yardımcı olursan sevinirim

Kardeşim yaklaşık 300 küsür defa indirilmiş bir hata olduğunu sanmıyorum. WinRar sürümünde sıkıntı olabilir mi acaba ? belki de yarım indirmiştir. Şifreyi doğru girdiğinden ve tam indirdiğinden emin misin. Bir daha dene bakalım.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.