☪☪☪ Siber Hayalet Gizlilik Paketi ||Görünmez olun.|| ☪☪☪

YURUYEDUR

Kıdemli Üye
27 Ocak 2016
3,420
5
Ötüken
Vpn zaten gizlilikten çok güvenlik içindir katılıyorum. Fakat mesela cyberghostun tuttuğu ip logları gezinmiş olduğun siteler tarafından nereden bilinecek mesela? Tabi şöyle bir söylenti var bu tarz programlar kullanıcıların loglarını toplayarak büyük firmalara satıyormuş.(işte fbi'dir, felandir) Tabi bunlara ben araştırmadım ama somut kanıtları yoktur büyük ihtimalle.
Dostum eline sağlık yararlı paylaşım. Bu arada Combo Fix'te virus var mı ?
 

multimat3

Yeni üye
29 Ocak 2016
33
0
TURAN
Rar şifresi >> turkhackteam.org-koyu

Emeğine sağlık kardeşim indiriyorum :) ama joomla ve wp hacklenirken fazla bukadar güvenlik bence :))
 

KoyuAdam

Kadim Üye
5 Şub 2012
5,873
14
Rar şifresi >> turkhackteam.org-koyu

Emeğine sağlık kardeşim indiriyorum :) ama joomla ve wp hacklenirken fazla bukadar güvenlik bence :))

dostum bunlar hiç bir şey ki :) popüler güvenlik zaafiyetleri ve nereye gitseniz önerisini alacağınız standart tip yazılımlar. bir de şuna bak;

http://www.turkhackteam.org/genel-guvenlik/1175537-gizlilik-sanati-dev-makale.html

sence ben bunları joomla, wp tırtılları için mi yazıyor gibi gözüküyorum :) şifresini değiştirmeye üşenen adam sizi takip etmeye mi vakit ayıracak :) büyük oynayanları daha çok ilgilendiriyor diyebilirim. büyükten kastım illegal değil yanlış anlaşılmasın.

 

ggorsi

Yeni üye
10 Eyl 2015
46
0
Pcye geöince indiricem teşekkür ederim.
Çalanı alıntı yapanı ödünç alanı hem bu dünyada hem öteki dünya parçalar, boğar, böbreklerini deşer, her türlü çin işkencesini üzerinde denerim.

Güldürdün hocam sağolasın :D
 

KoyuAdam

Kadim Üye
5 Şub 2012
5,873
14
indirdim bilgisayar patladı hastaneden yzaıyorum

Virüs var indirmeyin Darkcomet'den bilgisayarınızı ele geçirebilir



indiren 600 kişi şikayet etmedi. indirmediği halde şikayet eden ilk kişilersiniz. TEBRİKLER. buyrun bu da kupanız.


idiot.jpg
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.