Şifreli PC ye farklı yollarla girme ve pc şifre alınması ...

aspar04

Üye
14 Eki 2009
131
0
SA dostlar Bazılarımızın bilgisayarı şifrelidir. bende bu konuda baya sıkıntı cektım zamanında ve araştırmam sonraısnda mutlu sona ulaştım. Aspar04 olarak şimdi kesin bir şekilde pc ye girme ve pc ye girdiğimizde de hesabı değiştirebiliceniz bir bilgi sunuyorum umarım yararınıza olur .
İlk olarak pc nın şifresini kırmakla başlayalım.
Çoğu arkadaş güvenli modan falan admın yazın cıkar gibisinden yazılar yazıyor fakat ya o admnıstrator hesabınada şifre konulmuşsa?????. Onunda Çaresi var elbette, Hayde başlayalm :)
ilk olarak pc nın şifresini kırmaya yarayacak bır cd hazırlamak için yolu takp edelim :
1- Önce aşağıdaki dosyalardan birini indiriyoruz. Sadece 4 mb.

link: https://rapidshare.com/files/1723099874/XPUserCracker.rar
Rar şifresi: aspar04

Dosya bir iso dosyasıdır. Bu dosyayı nero ile bir CD'ye çekiyoruz.
Şimdi elimizde boot edilebilen bir CD var.

2- bilgisayarı bu CD ile boot ediyoruz. XP kuruluyormuş gibi bir görüntü gelecek. Korkmayın devam edin!

3- Bir süre sonra karşımıza İşletim sisteminin kurulu olduğu klasörü seçmemizi isteyen bir soru çıkacak. Tek işletim sistemi kurulu ise "1" yazıp devam edin.

4- Sonrasında hangi kullanıcının şifresini değiştirmek istediğimizi soran bir yazı çıkacak. Administrator ya da başka bir kullanıcıyı seçip devam ediyoruz.

5- Bize bu kullanıcının şifresini "12345" yapmak isteyip istemediğimizi soracak. Evet diyerek devam ediyoruz.

6- Başka bir kullanıcı şifresi değiştireceksek kullanıcı seçip devam ederiz. Yoksa Ctrl+Alt+Del basarak restart yaparız.

7- Bilgisayarı açtığımızda şifresini değiştirdiğimiz kullanıcıyı seçeriz. Bize şifre soracaktır. "12345" yazarak sisteme login oluruz.

Evvet bu yolu takip edipde yapamayan yoktur herhalde . Şimdi ise pc şifresini kırıp da içeri girdiğimizde pc deki bu hesapları naıl değiştiriceğimize bakalım:
Bilgisayarım'a sağ tıklayın ve "Yönet" e tıklayın.
Bilgisayar yönetimi açıldı.
Şimdi soldaki menüden
Bilgisayar yönetimi
Sistem araçları
Yerel kullanıcılar ve gruplar
Users
i açıyoruz.

Orada 5-6 tane oturum olur. Kendi oturumunuz dışnda windowsun otomatik oturumları.

Kendi oturumunuza sağ tıklayın "Parola Belirle..." yi seçin.
Karışınıza onay ekranı çıkacaktır "Evet/Tamam" ı seçin
Ve yeni parolanızı 2 kez girip "Tamam" a basın.

Hayırlı olsun artık hesap sizin yönetiminizde. : )

Bu konu emek vererek oluşturuldu ve alıntı değildir , Bir Teşekkürü cok Görmeyin .Konunun yararlı olucağını düşündüğüm için Sabitlenirse sevinirm...
 
Son düzenleme:

ozgur0479

Katılımcı Üye
20 Kas 2010
793
0
usb yazdır yani usb ler için yazdırma programları var onlarla olur winto flaş var istersen onu bi o formatı için gerikiyoda sende bnunu format gibi yazdırırsan olabilir
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.