Şifreli rar dosyalarını kırmak

baycpp

Yeni üye
17 Kas 2023
8
5
7zl47m4.png


Herkese merhaba.. python ile yazmış olduğum Rar Cracker tooluna erişmek için GitHub - baycpp/BRC: Python Rar Cracker adresine tıklayabilirsiniz.
Kullanımı:
pip install -r requirements.txt
python3 brc.py

Not: Sadece windows sistemler üzerinde çalışır.
Kombinasyon seçeneği açılmıştır, bilginize.
 
Son düzenleme:
18 Kas 2023
52
10
Çok saolun, sizin gibi programcılar keşke iyi bir noktaya ulaşsa, maalesef ki değerinizi bilen yok. Anca çocuk oyunu yapanlar zengin olsun.
 

Maveraün Nehr

Blue Expert / Head of Malware Team
25 Haz 2021
982
2
1,903
41.303921, -81.901693
7Z üzerinde argüman komutu çalıştırılmış url şurada; BRC/BRC/7z.exe at main · baycpp/BRC
7z'den kasıt osint üzerinden bakacak olursak sanırım şu; 7-Zip

Ancak sizdeki 7Z biraz fazla içerik barındırıyor açıkçası fazla güvenliksiz. Size önerebileceğim güvenli bir teknik aluigi ve zenhax gibi mecralarda sizin yaptığınıza benzer zip parçalama araçları mevcut argümanları da öyle. Buraları kullanarak bir tool indirebilir indirmiş olduğunuz tool ile argüman komutu çalıştırıp kendinize ve karşı tarafa virüs bulaştırmadan rahatlıkla kırma işlemi yaptırabilirsiniz. Bu arada uzantı sonu farklı olduğu için ayrı bir hava da katar tavsiye ederim kolaylıklar 👋
 

yuathay

Katılımcı Üye
7 Mar 2023
377
4
180
Gitti
hocam elinize sağlık

███████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
█▄─▄─▀██▀▄─██▄─█─▄███▄─▄▄▀██▀▄─██▄─▄▄▀███─▄▄▄─█▄─▄▄▀██▀▄─██─▄▄▄─█▄─█─▄█▄─▄▄─█▄─▄▄▀█
██─▄─▀██─▀─███▄─▄█████─▄─▄██─▀─███─▄─▄███─███▀██─▄─▄██─▀─██─███▀██─▄▀███─▄█▀██─▄─▄█
▀▄▄▄▄▀▀▄▄▀▄▄▀▀▄▄▄▀▀▀▀▄▄▀▄▄▀▄▄▀▄▄▀▄▄▀▄▄▀▀▀▄▄▄▄▄▀▄▄▀▄▄▀▄▄▀▄▄▀▄▄▄▄▄▀▄▄▀▄▄▀▄▄▄▄▄▀▄▄▀▄▄▀
bunu nereden buldunuz bir site falan varmı benimde böyle birşey yapabilmem için
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.