Sıkıntıdan Patlamak Üzereyim

xYishere

Üye
18 Tem 2016
191
0
Database
İyi Geceler THT Ailesi...

bu aralar hiç uğraşacak bir şey bulamıyorum sınavlarım bitti ama bende bittim ve çok mutsuzum.Sınavlarım bitti yaz tatili geldi sevinirim hayatım dolu dolu geçer diye düşünürken birden boşluğa düştüm :(
Sizce zamanımı öldürebilecek beni mutlu edecek ya da bana bir şeyler katabilecek neler yapabilirim ?
Oyun önerirseniz daha iyi olur :D

Benimle aynı durumda olan arkadaşlar konudan yararlandıysa ne mutlu bana :D
 

sMrXX

Katılımcı Üye
16 Mar 2017
389
2
Kalu-Beladan
hayır tabiki html5'i öğrendim kendim siteler yaptım baya bi alıştım.Python ve css 'in mantığını da kavradım yani kolay gelcek inşallah.Html5 i o kadar fazla öğrenmeme gerek yok şu anda index'lik öğrendim.
 

T4K0M4N1X

Uzman üye
14 Mar 2017
1,311
22
telefon ve kulaklığını ala yürü çok etrafı incele baklış açın değişiyor (burası karadeniz yeşillik orda beton bolsa bilemem hayattan soğuyabilirsin :trl )
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.