***::..Sistem Bakımını İhmal Etmeyin..::***

Mr.H

Uzman üye
26 Ağu 2007
1,238
34
33
Turkey
Arkadaşlar sisteminiz zamanla aşırı çalışma ve dosya karmaşası nedeniyle yorulup yavaşlayabilmektedir. İşte burda Tune Up 2007 imdadınıza yetişecektir geçen aylarda çıkan 2. versiyonda yine bazı değişiklikler ve geliştirmeler yapılmış..
Registry Temizliği, Ram Optimizastonu ve temizliği, HD Partlarınızın kontrolu, bakımı ve hataların giderilmesi, Çöp kovası temizliği, İnterent bağlantı optimizasyonu, Windows görünümleri ve temaların değişimi v.s.. v.s... daha bi sürü şey var..

arkadaşlar Tune Up 2007 çok başarlı bir performans programıdır. Kullanımı oldukça basit ama ben ingilizcesi olmayan arkadaşlar için resimli anlatıcam.

74bf2501c8.png


Öncelikle sistem performansını arttırmak için gereksiz şeylerden kurtulucaz. Tune Up System Control'e girip aşağıdakileri yapıyoruz.

a0a85a6275.png


9215fda08c.png


Tune Up Start Up Manager'dan sistem açılışındaki programları görebilir, gereksizleri kaldırabiliriz böylece bilgisayarın açılışı hızlanır.

ProgRamların sağındaki Trustworthy, bu programa güvenebileceğinizi gösterir. Programlara tıkladığınızda solda o programla ilgili kısa açıkla görüntülenecek. You can disable yazanları kaldırabilirsiniz. Bunlar gereksiz programlar.

772da443ed.png


Clean Up & Repair bölümünden gereksiz dosyaları temizleyebilr, registry hatalarını düzeltebilirsiniz.

c859267294.png


Ayrıca Program yüklenirken 1 Click Maintenance kısayolunu da yüklerseniz buna tıklayarak kısa sürede Registry ve ve gereksiz dosyaları temizlersiniz.

4d52145482.png


En önemli özellikleri anlattım, diğer özellikleriyle de çok güzel bir program.

Tune Up 2007

not : verildiyse siliniz..
 

mesut1979

Yeni üye
9 Tem 2007
25
2
paylasim icin sagol bende kullaniyorum cok guzel hersey var icinde ben herkese tavsiye ediyorum tum arkadaslarinda pcsine yukluyorum cok ise yariyor cunku
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.