Site Açma Fikri Hakkında

ByZehirxx

Katılımcı Üye
16 Mar 2018
595
0
Geldin
Değerli THT Ailesi hayırlı geceler diliyorum herkeze.Blog sitesi ve ınstagram panel hariç ne sitesi açsam para kazanırım.Yada 3-4 ay sonra azda olsa bir kazanç sağlarım.Yorumlarınızın hepsi çok değerlidir.Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
 
Son düzenleme:

S0N4K

Uzman üye
24 Haz 2016
1,267
180
root
Eğer kalemine güveniyorsan kişisel blog tarzı bir site açıp, makale yaz. SEO ayarlamalarını da yerinde yaparsan 3-4 ay sonra yavaş yavaş kazanmaya başlayabilirsiniz. Blog harici demişsin onun için de film sitesi vesaire açabilirsin. Reklamlardan kazanç elde edersin ama telif hakları var onlara dikkat etmelisin.
 
3 Haz 2017
67
0
Eğer bu işe para kazanma amacıyla başlıyorsan hiç başlama derim. Çünkü herşeyin başı emek hele de bir Web sitesinden para kazanmak istiyorsanız öncelikli olarak yapmanız hereken 3 şey sabır emek ve zaman 3 - 4 ay gibi kısa sürede sadece paylaşımlarım Google Adsense uyumlu ise onay alır en fazla hesabınıza 50 tl atabilirsiniz Google Adsense den de en az 200 tl olunca parayı çekersiniz bunun yanı sıra backlink satışı ile ayrıca para kazanırsınız ki 3-4 aylık site Alexa duralamadık fazla iyi olmaz böyle bir durumda da yine para kazanamazsınız. Yukarıda da söylediğim gibi herşeyin başı emek sabır ve zaman
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.