Site Çökertme

sweetözge

Yeni üye
15 Şub 2010
1
0
biri bana hacker lıgı ögretsin sanal alem çakal dolmuş yigit genclerımız körermiş
belki onca çakma vatan aşıgıyız dıyenın yapamadıklarını ben yaparım
 

-beyaz-

Yeni üye
9 Şub 2010
3
0
reklam verıyor ama banlanması lazım kendı sıtesının reklamları var programla ılgılı hıc bsy yok arkadas bsyden caktıgı yok :) bos bosuna tesekkur eddık xD
 
26 Şub 2010
116
0
Sirius-A
CyberLocalTake yetersiz anlatmışsın açıklamalarını geniş tutabilirdin ancak kmaiml gerçekten güzel bir şekilde herşeyi açıklamış.
 

orkunxx

Üye
6 Ara 2009
76
0
ıss açıklı siteler de olur onun yerine davs indir topluca yaparsın tabi iss açıklı bulursan :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.