Site çökertme

xHackerTR

Yeni üye
29 Mar 2013
15
0
Ben Site Çökertmek İstiyorum. Bu Konuda Hangi Programı Kullanmalıyım?
Ve Çaldığım Sitenin İndex'ini Kendi İndex'imle Nasıl Değiştireceğim?
:confused:
 

ByOneymus

Yeni üye
30 May 2013
15
0
İstanbul
Bilader Ne Saçma Bişey Yazıyorsun Site Çökertmek İştiyorsun Tmm Da Bi Siteyi Kimse Çökertemez.
Ya İndex Atarsın ya Datacenter İp Engellersin ddos la yada siteyi kitlersin oda ddos la sen bu konuyu o mesajla acıyorsan bile bu yazdıklarım dan hic bişey anlamıcan ben boşuna anlatmıyım.
sen ilk önce ping at 100-200 kişi arkdaslarınla at belki cöketirsiniz :D
 

ByOneymus

Yeni üye
30 May 2013
15
0
İstanbul
tmm lan çökert benim sitemi 100 kişi dal cökertemessin
ddos atak koruması var
250 tl lik antisi var
Trafik Sınırsız Saldır :D
Sana Söyle Söyleyim Benim Verecegim Siteyi Azcık Bile Yavaslayamassın Kim Dalarsa Dalsın
Senin Bananın 5 Sene Calıstıgı Parayla Alındı O resseller 10 Senelik Resseller Host Bilmessin Sen Googleye Hacker Nasıl Olunur Yaz Sen :D
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.