Çözüldü Sitem Google Aramalarında Çıkıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Furkankaya1

Katılımcı Üye
18 May 2018
734
1
sitem google aramalarında çıkıyor mu merak ettim. Nasıl öğrenirim?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Pentester

Özel Üye
8 Eyl 2016
1,648
1,012
Sitenizi google da aratarak sonuçlarda görebilirsiniz. Belirli anahtar kelimelerde çıkıyor mu, çıkıyorsa hangi sırada çıkıyor yine aynı şekilde görebilirsiniz. Yine seo sıra bulucu gibi web sitelerinden hangi anahtar kelimelerde siteniz ne durumda öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda google'ın web sitenizdeki içeriği daha çabuk indexlemesi için google search console üzerinden google gibi getir işlemi ile urlleri google'a eklenmesini sağlayabilirsiniz.
 

'Execution

Kıdemli Üye
13 Ocak 2018
3,228
31
Bu sorduğun soruyu gelip kimse cevaplayamaz burada. Sen googleda aratıp bulacaksın şayet senin sitenin ne sitesi olduğunu bilen biri olduğunu sanmıyorum. Arama motoruna sitenin adını, anahtar kelimelerini, oluşturduğun içeriklerin başlığını yazıp aratacaksın bu kadar.

Ek bir bilgi vereyim;

Bu olaya google'un siteyi ve site içeriğini indexlemesi adını veriyoruz. Arama motoruna "sitemin google'da indexlenmesini nasıl sağlarım" vb. Aramalar yaparsan bilgi edinebilirsin.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.