Sitemin Adını Arama Motoruna Yazınca Çıkmıyor, Nasıl Çıkartabilirim?

denizkalma

Katılımcı Üye
14 Ocak 2021
976
264
ne yapsam da açtığımız siteyi arama motoruna kaydedemedim araştırdım ne gerekiyorsa yaptım ama tam adını yazsam bile çıkmıyor linkle giriliyor anca. çıkarmak için ne yapabilirim siteyi yeni açtığımdan olabilirmi?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

kurtdereli

Uzman üye
19 Tem 2020
1,086
243
-Türkistan-
Cevap: Seo

Sitene reklam verebilirsin onun dışına bir domainin yoksa domain alabilirsin.

Domain Nedir? : Domain sitenin alan adıdır, örneğin türkhackteam resmi internet sitesinin üst tarafında gözüküyor mesela bu sitenin alan adı .org uzantısı ile bitiyormuş.
 

ωσитαѕ

Kıdemli Üye
1 Eki 2017
3,874
483
6
Cevap: Seo

Merhaba,

Seo çalışması yapılmalı ek olarak anahtar kelime çalışması. Blacklink çalışmasıda yapılmalı. Bu çalışmalar fazla ücret ister 2000-3000₺. Sayfanız arayınca belki ilk sayfayada gelebilir.
 
Son düzenleme:

XKaraGERGEDANX

Uzman üye
19 Ocak 2021
1,372
113
3301/1.1.ano
Cevap: Seo

sitene hit alman lazım toplist hileleri ile üste çıkarılıyor siteler

toplist hilesi derken heryere etiketliyor işte #turkhackteam vs. milyonlarca etiket yapılıyor siteye toplist hilesi kullanabilirsin yasaklı birşey değil

sitede cıkmayacak şekilde indexe de koyabilirsin

iyi forumlar..
 

Sun Tzu

Katılımcı Üye
20 Nis 2019
272
1
Chinese
Domaininizi SearchConsole eklediniz mi?
Birde kelime aranma hacmi diye bir sistem var. Yüksek hacimli kelimelerde iyi sıralamalar elde etmek çok zor. Düşük hacimlileri bulup onlarla güzel bir şekilde yavaştan yükselebilirsiniz.
İyi Günler.
 

'PANDA

Uzman üye
20 Ocak 2019
1,094
555
Merhaba , sitende yaptığın paylaşımlarda SEO uyumuna dikkat ederek içerik yazarsan , hitin arttıkça siten üst sıralarda gözükür.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.