Sitene MSN eklle Canlı Destek Ekle... #

alierke

Uzman üye
26 Eki 2009
1,227
0
Syst€m...
s.a arkadaşlar bu konu daha once paylaşılmadı galiba yada ben rastlamadım
paylaşıldıysa özür dilerim..
şimdi yazdıklarımı yaparak sitenize Canlı Msn Canlı Destek ekleyebilirsiniz..
önceden canlı destek için plugoo veya phponline gibi yazılımlar veya eklentilr kullanırdık. Artık Windows Live Messenger yani Microsoft sitemize canlı destek koyma imkanını bizlere Ücresiz Sunuyor.
ewet başlıyoruz..
____________________________

1-) Windows Live Messenger - Msn Sitene Canlı Destek EkleBu linkte Karşımıza çıkan login ekranına ayarlanması istenen hesabı giriyoruz. Mevcut Windows Live hesabımız olmak zorundadır

2-) Messenger web ayarlarınızı yönetin adlı konu başlığının altındaki “Web’deki herkesin iletişim durumumu görmesine ve bana ileti göndermesine izin ver” bu kutucuğu işaretliyoruz ve kaydet butonuna basıyoruz.

3-) Sol bölümde HTML Oluştur adlı başlığa tıklıyoruz.

4-) Karşımıza 3 seçenek geliyor.

1. Anlık İleti Penceresi Alt tarafında Boyutu ve temayı seçin bölümünden. Renk ve pencere boyutunu ayarlayınız. Alt taraftaki HTML kodunu kopyalayın ve web sayfanızın ilgili bölümüne yapıştırın.
2. Çevrimiçi ve Çevrimdışı işaretlerinin olduğu bir buton / düğme Alt taraftaki HTML kodunu kopyalayın ve web sayfanızın ilgili bölümüne yapıştırın.
3. Basit Bir durum simgesi Alt taraftaki HTML kodunu kopyalayın ve web sayfanızın ilgili bölümüne yapıştırın.


İşte bu kadar :)


 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.