Sizce Hacker İlk Neleri Bilmeli ?

27 Şub 2016
147
0
Nereye...
Arkadaşlar Herkeze İlk Öncelikle Merhabalar ,

Sizce Bir Hacker İlk Önce Neleri Ögrenmelidir ?

HTML Dalında Yani Web Alanında İlk Olarak Kendini Geliştirmelidir .

İlk Programlama Olarak Kendini Geliştirmelidir.

Ve Daha Daha Fazlası Yorumlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar.
 

xenceri

Uzman üye
16 Ağu 2010
1,948
0
İstanbul
Bu sorudan iyi bir film çıkar bence. İlk soru karakter bunları bilmeden nasıl hacker oldu. İkinci soru karakter bunları öğrendikten sonra yine hacker oluyorsa acaba bu adam hiçbir şey öğrenmedi mi? Bence güzel bir paradoks.
 

Adria

Yeni üye
25 Haz 2016
1
0
Rayquaze yeni hesap actim ozelden yazamiyorum ilk HTML basladim muhendis bi abi ilk c/c++ ogrenmelisin bunu bilmeden HTML bi ise yaramaz dedi sizce ne yapmaliyim?
 

Ryloka

Katılımcı Üye
22 Nis 2015
891
1
Altay
Kişisel fikrimi yaziyorum python dili ve c dilini linux ve windoes isletim sistemleri i kullanmayi terminal komutlari exploitleri gerekli yerlerde kullanmayi gizlenebilmeyi bilmeli diye dusunuyorum
 

Cazuz

Uzman üye
12 Tem 2014
1,039
0
Hacker Herşeyden Önce
Ülkesine bağlı kalmalıdır Ülkesine yakılşır bir hacker olmak için çaba göstermelidir.
Sonra forumdaki misyonlara bağlı kalmalıdır / Unutmayalım ki Türkün Türkten başka dostu yoktur./
Sabırlı olmalıdır.
Hack terimlerini bilmelidir.
Kendisine göre yorumlayabilmelidir hackerlığ.
 

Ryloka

Katılımcı Üye
22 Nis 2015
891
1
Altay
Rayquaze yeni hesap actim ozelden yazamiyorum ilk HTML basladim muhendis bi abi ilk c/c++ ogrenmelisin bunu bilmeden HTML bi ise yaramaz dedi sizce ne yapmaliyim?

O nasi bi mantik anlayamadim :D c dili programlama html web tasarim c ve c++ i ogrenmeden html ile site tasarimlarini yapabilirsin ve isinede yarar hatta php ogrenerek kendi i gelistirebilirsin .
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.