⭐️ Sizlerde Bir Kulüp Açabilir, Bir Yönetici Olabilirsiniz! ⭐️

27 Ağu 2022
85
1
39
af8mqjc.gif


Merhabalar değerli
TurkHackTeam üyeleri. 2002'den bu yana köklü bir siber güvenlik platformunda bir kulüp açıp, kulübünüzü yönetmek ister misiniz?
Kulüp açmak çok kolay, isterseniz gelin birlikte bir kulüp açma işlemi yapalım.


bd71Uz1W_o.png


Öncelikle kulübümüzün ne üzerine olacağını belirlememiz gerekecek. Fikir almak isterseniz kapatılmış kulüplere göz atabilirsiniz. ✕ Kapatılmış Kulüpler (Kapatılan kulüpler tekrar açılabilmektedir.)
bd71Uz1W_o.png

Kulüp açmadan önce kurallarımıza tâbii olmak için bu konuyu okuyoruz; Kulüpler Bölüm Kuralları
bd71Uz1W_o.png

Diyelim ki açacağımız kulübü ve amacını belirledik ve kurallara da tâbii olduk. Ardından kulüpler sorumlusu olan kişiye kulübümüzü açmaya yönelik başvuru atmamız gerekmektedir.
(İzinsiz açılan kulüplerin sahiplerine yaptırım uygulanacaktır.)
bd71Uz1W_o.png

Başvuru için bu konuyu inceleyebilirsiniz; Nasıl Kulüp Açarım ?
Başvurumuzu gönderdikten sonra 24 saat içerisinde kulübümüz onaylanacaktır. Ancak bazenleri kulüp başvuruları kurallara göre tâbii olmayabiliyor, bu sebeple başvurularınız kabul edilmiyor.
(Eğer kabul görürse size geri dönüş olacaktır. Onaylanmayan kulüplere dönüş yapılmayacaktır. Lütfen geri dönüş yapılmadığında neden ilgilenmiyorsunuz vs. postlar atmayınız, sormayınız.)
bd71Uz1W_o.png


Kulüp açma işlemimiz bu kadar basittir. Sizlerde bir kulüp açmak için başvuru atabilir, kendi ekibinizi yönetebilirsiniz.


lfn9r51.gif
Hımm...

Bir kaç projem var eğer onlarıda başarılı bir şekilde sonuca ulaştırabilirsem kafamdaki timi belki toplamak için bu projeyi değerlendirebilirm. Güzel konu anlatımı elinize sağlık.
 

ByZehirx

Yaşayan Forum Efsanesi
10 Şub 2012
12,390
7
2,005
Dinlenmede.
Korkunç semtlerin kötü çocukları torbacilar kulübü diye bir kulüp kurulsa :) kaç abone kaç üyesi olur acaba :)
 

root9ext

Üye
29 Ocak 2023
51
24
Telegram verme zorunluluğu yerine Discord kabul edilse açılırdı.
Açacak arkadaşlara başarılar dilerim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.