Solo Türk Hakk'ın Rahmetine Kavuşmuştur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cod2

Katılımcı Üye
2 Tem 2016
604
1
Türk
Allah rahmet eylesin , üzdü...
Cenazesine katılmamıza izin verilse gülze bir şekilde uğurlardık.
 

TugraS

Üye
30 Tem 2017
229
0
Mekanı cennet olsun... Türklüğü yüceltmek için yaşa. Türk’e kılıç kaldıran eli kır!
 

Rias Gremory

Katılımcı Üye
20 Ağu 2017
269
3
Tanrı Dağı
Allah rahmet eylesin . Mekanı Cennet Toprağı Bol Olsun . Başımız Sağ Olsun :(

thtson2.png


siyah_kurdela_02.png
 

2nokta

Yaşayan Forum Efsanesi
28 Şub 2013
16,689
16
Şahin abim..

Bilseydim ben seni hiç üzermiydim..
Aklı erseydi bu akılsız başımın, ben seni hiç üzermiydim..

Sen bana bir abiden de öte oldun, beni kızından da saydın. Ya ben sana ne yaptım? Ben seni çok üzdüm. O doğrularımı sırf bir inat uğruna, sana da rağmen bir bir sildim gözünde.

Sor abim değdimi. Senden de ayrı düşme pahasına değdi mi.

Hakkını helal ettin mi.. son bir kez olsun soramadım 🌹

Bir Solo-Türk vardı.. artık kalbimizde, dualarımızdasın.

Bu topraklar seninle bir başka yaşandı..

Bir Solo-Türk vardı, Şahin abimiz vardı.

HABİR


0G9yjW.png
 

Edros Detretus

Kıdemli Üye
25 Haz 2009
2,456
31
/var/named
2009 yılında büyüklerimin vesilesi ile adım attığım bu platformda çok insan gördüm çok insan ile tanıştım. Çok güzel dostluklarım ve arkadaşlıklarım oldu. Ama en önemlisi çok güzel abiler edindim kendime. Aileme aile, sırtıma destek tahtaları dizdim teker teker. Ama Şahin abi unutulmaz biriydi. Daha bu işlere yeni başladığım vakitler Undergraund’da iken her türlü saçma sapan hareketi yaptım, çok fırçasını yedim kendisinin. Amma öyle güzel konuşur fırça atarken de hal hatır sorarken de o ince çizginin üstünde öyle güzel hareket ederdi ki. Yüzyüze tanışamadım ama “beyler her türlü derdi sıkıntısı olan buradayım ben. Sanalmış reelmiş hiç fark etmez. Ayak parmağını masanın köşesine vuran bile bana yazabilir. Abiniz olarak görün beni. Belki bulunduğumuz platformun bir ciddiyeti var hepinizin komutanıyım ama bilin ki bundan daha öncelikli olarak hepinizin dostuyum, abisiyim.” diyen çok güzel bir abi edindim. Unutulmaz olmayı başaran insan, ruhun şad, mekanın cennet olsun. Unutanın da kalbi kurusun. :RpS_crying:
 
Son düzenleme:

'Taipan

Kıdemli Üye
30 Haz 2015
3,846
73
Ya şahin abi öyle bir adamdı ki fırçalarken bile karşısındakini kırmamaya gururunu incilmemeye özen gösterirdi. Bir şey isteyeceği zaman hiçbir şekilde emri vaki yapmazdı rica ederdi hep. Odaya gelir ya buradaki hem ciddiyeti, hiyerarşiyi hem de yeri gelince olan kardeşliği çok seviyorum huzur buluyorum bu odada ben derdi. Bir defasında gitti sonra geri geldi abi bizi bir daha bırakma dedik. "Gençler siz bu platformu bırakmadıkça ben sizi bırakmam hep arkanızdayım" derdi. Biz bu platformu bırakmadık ama o bizi ani bir şekilde bıraktı. O bizim için bir komutan değildi komutandan da öteydi kimimizin babası yaşındaydı bize üstlükten öte abilik eder, sahip çıkar, koruyup kollardı. Onun yeri kesinlikle doldurulamaz bambaşka biriydi...​
 

3HiLaLL

Uzman üye
8 Ocak 2017
1,962
0
Tinin Şad, Otağın Uçmağ Olsun.
Allah Rahmet Eylesin Mekanın Cennet Olsun Abi
Kederli Ailemize Baş Sağlığı Dilerim.​
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.