Sosyal Medya Hasapları Nasıl Çalınıyor? Mantığı Nedir?

ŞahPiri

Yeni üye
14 Ağu 2022
14
9
Herkese İyi Forumlar

=> Şimdi bi konuya açıklık getirelim.
Kod yazayım şifre önüme düşsün diye bir mantık yok.


=> Sosyal Medya Hesapları çalmanın yolları çoğu kişinin de bildiği Sosyal Mühendislik ama bu yanlış bir şekilde anlatılıyor.



İNSTAGRAM ÜZERİNDEN
ÖRNEK GÖSTERELİM

SOSYAL MÜHENDİSLİK

İnstagram hesap çalan 100-200k hesap olan insanları biliyorsunuz onlar sosyal mühendislik yapıyor yani dm basma methodunu kullanıyorlar

=> Eğer ki siz ben İstihbarat Tim olmak istiyorum derseniz bu method oyuncak gibi gelir Hack Tim'leri Sosyal Mühendisliği

= Zaaf analizi yaparak kullanırlar

= zaaf sonucu kurbanın açığına göre Sosyal Mühendislik hazırlanır.
= Kurbana yutturulur

Bunun sınırı yoktur doğru ve eğer tecrübe sahibi olursanız herkese yapabilirsiniz.

Tecrübeden ziyade biraz hayal gücü ve mantık da gerektiren zor bir iştir.


Bunu yapmak için yazılım dilleri de bilmeniz gerekli; web site,panel her türlü hazırlıkları yapmanız için hazır paneller işinizi görmez.


BRUTE FORCE



Bu yöntem eskide kaldı ve artık daha zor. Bu yöntem de sadece kişiyi çok iyi tanıdıktan sonra binlerce şifre dosyası ayarlarsınız ve tool bunları dener yani bi nevi şifreyi bilmiş oluyorsunuz kendiniz.


 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.