SpeakyChat ban sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MooRDeNaaR

Yeni üye
25 Ara 2007
38
0
Ankara
Mrb arkadaslar. Sesli chat sitelerinde(SpeakyChat) ban ancak format atılarak kaldırılabilir seklinde söylentiler var. Arastırdım ama uygun bir probram yada bilgi bulamadım. Aranızda Bu tür sesli sitelerin banını nasıl kaldırabileceğimiz hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?
Saygılar..
 

gepsalmaa

Katılımcı Üye
20 Ağu 2009
636
3
Konya
VirtualBox sanal pc yi bilgisayarına kur. xp yüklemesi olarak PFXPSP3LITE_V2 cd sini kullan sadece 256 mb ve 10-12 dk da kuruluyor katılımsız kurulum.
bundan 3-4 tane veya daha fazla kurabilirsin hangisinden banlandıysan onu kapatıp diğerini aç. ve normal bi şekilde girin gagsız bansız.
Atılan her türlü banı açar kesin çözüm denedim.

benden bu kadar kardeş kolay gelsin...
 

MooRDeNaaR

Yeni üye
25 Ara 2007
38
0
Ankara
açıklama için tşk ederim. virtualbox kurup xp ve vista yükledim ama ikisindede hiçbir speakychat uygulaması olan sitelere giriş yapamadım banlı gösteriyor banlı olmadıgım halde tüm sesli siteleri denedim. farklı bi sorun var çözemedim. PFXPSP3LITE_V2 bunu deneyim birde sağolasın ;)
 

MooRDeNaaR

Yeni üye
25 Ara 2007
38
0
Ankara
format bile attım , kalkmıyor bu sesli sitelerde atılan ban :S her forumda bilgiler var ama kimse olumlu bir sonuç alamamış..gerçekten bu işi çözebilen yok :S
 

alfabe

Yeni üye
26 Mar 2007
3
0
kos koca turk hack timi olarak buna bir çare bulamuyoruz ya utanıyorum kendimden:(:(:(:(:(:(: demekki adamlar bizden daha iyi olmazsa bu sorunu çözerdik :(:)((
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.