SQL Açıklı Siteye Atak

OnlyM

Yeni üye
17 Mar 2017
25
0
Öncelikle iyi akşamlar.

Çok uzun zamandır sqlmap ile SQL açıklı sitelerle uğraşmama rağmen hâla sonuç alamadım. Ben de farklı şekilde SQL saldırı türleri bulmaya çalıştım ama bulamadım. Şimdi yardımınıza ihtiyacım var. SQL açıklı sitelere sqlmap hariç ne şekilde ataklar yapabilirim ve en etkili yöntem hangisi yardımcı olursanız çok sevinirim.

Herkese iyi forumlar
 

Nameless72

Yeni üye
9 Ara 2017
10
0
Mars /Turkey
Hocam forumda yeterince konu var araştırırsanız bulabilirsiniz.

Havij İle veya diğer onun tarzındakilerle bakarsın.
Sqlmap
Linux
ve birçok yöntem...

Kullanımını yaz tht de yeterince video yazı var bulabilrsin
 

u YZ

Kıdemli Üye
13 May 2016
2,415
0
@root[~]#
Havij denedim sonuç alamadım deseydin anlardım da, Sqlmap üzerinde nasıl sonuç alamadın şaşırtıcı biraz... benim tahminim gerekli parametreleri kullanmadığın yönünde yani sadece; --dbs, --tables, --coloumns'dan ibaret değil sqlmap. Level dereceleri, risk dereceleri, tamperleri, bypassları bir sürü özelliği var ve bu parametre kullanımları hedef siteye göre değişkenlik gösterebilir. Bence sen Sqlmap parametlerini güzelce kavra ilk önce ve sonrasında bu yazılımdan verim alabileceğini düşünüyorum.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.