Şu Bilgisayara Windows 7 Yükleyebilen BabaYiğit Var mı ?

Sagopa K

Kıdemli Üye
10 Haz 2016
3,678
42
Melankolia
http://www.hepsiburada.com/asus-k555lb-xo409t-intel-core-i5-5200u-2-2ghz-2-7ghz-4gb-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-BD601983?magaza=Ekonomik%20Reyon&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-notebook.pla&gclid=CPHW1-Ch-dECFYQK0wodiPUHZg

Denemedik yöntem bırakmadım yapabilen varsa yardımcı olabilir mi ?
 

tolgabatur3535

Yeni üye
8 Ocak 2017
25
0
Sivas
Arkadaşım Cihazın win 10 yüklü olarak geldiğini yeni gördüm.
Cihazın içerisindeki işletim sistemini komple sildikden sonra win 7 yi bir usb aracılığı ile yüklemen gerekiyor.

1: Bios ayarı yapman lazım bunun için F2,FN,F2,ESC, gibi tuşları kullanabilirsin.

2: Bios ayarlarından securty seçeneğinden secure boot seçeneğini kapatman gerekiyor. Sonra tekrar biosa girip boot bölümünden varsa hdd bölümünde yükleme yaptığın usb belleği göstermen gerekiyor.
Eğer boot bölümünde usb direk görünüyorsa ordan gösterip F10 İLE formatı başlatabilirsin.

3:Şimdi bu cihaza win 7 yükleyememen için 2 seçeneğin var. Ya biosa gireceğin tuşu bulamadın,yada bios ayarını yapamadın,veya kullandığın usb veya cd de sıkıntı var.

4:Diyelimki sen cihaza win 7 yükledin ve sitesinde sadece win 8 veya win 10 driveri var.
Bunun içinde ya driver ayrıntılarına bakarak driver indirip yükleyeceksin deneme yanılma yolu ile yada driver uptade programı kullanacaksın.

5: Eğer işin ehli isen saten driver ayrıntıları ile chipsetlerine bakarak işi çözer driverları yüklersin.

Başka soru sormak istersen özelden veya burdan da yazabilirsin..
 

andres

Üye
28 Tem 2012
67
0
Bu nasıl bir mantıktır kardeşim harddiski başka bilgisayara takıp sadece içini boşaltabilirsin geri kalan donanımları görmeden nasın kuracaksın??
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.