Çözüldü sunucu yönetimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bluezones

Üye
7 Kas 2015
218
0
merhaba arkadaşlar elimde fiziksel sunucu var ve ben bu sunuyu web üzerinden bölümleyip bir kısmına windows server 2008 ve diğer kısımlarına linux tarzında sistemler kurmak istiyorum böyle bir sistemi daha önce görmüştüm ama hatırlayamıyorum ismini bilen varsa eğer yardımcı olabilir mi
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

mrschwartz

Katılımcı Üye
9 Eyl 2015
676
5
TÜRK
Merhabalar, Sanırım bahsettiğin şey sunucu sanallaştırma yani Virtualization yanlış anlamadıysam tek sunucu kullanarak bunu bölmek istiyorsun elindeki sunucu buna elverişli ise yapabilirsin önceden yapıyordum fakat uzun zamandır yapmadığım için yeterli desteği sunamam sen istersen Sunucu Sanallaştırma adı altında bir araştır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.