Superonline Kota Sorunu

uqhala

Katılımcı Üye
4 Şub 2009
539
0
Arkadaşlar AKK kalktı diye biliyorum. İnternetim yavasladı diye bir sisteme bakayım dedim ama böyle bir şeyle karşılaştım. 2012 yılından beri superonline kullanıcısıyım. Mevcut aboneler için de yeni paket satın alınması mı gerekiyor ?

 
Son düzenleme:

Baysal

Y.İ. ve ÜDY Kurulu Başkanı
21 Eki 2012
15,747
1,529
Yanlış hatırlamıyorsam belirli bir hızın altında kullananlara kaldırmadılar. 4 veya 8 olması lazım. Türk telekom ile görüştüğümde söylenmişti.
 

teknoTurk

Yeni üye
22 Ocak 2019
3
0
AKK ile ilgili olarak yeni düzenleme ile firmalar fiyatları yükseltiyor. AKK kalktı ama bu seferde yeni paket ile 70-90 tl arası paket alırsanız size kota koyuyor yani internet hızınızda düşme olmayacak ama kota bitince internet kesiliyor. Bilginize.
 

uqhala

Katılımcı Üye
4 Şub 2009
539
0
Arkadaşlar olay şöyleymiş. AKK kalkmadan önce 150 gb kotalı limitsiz internet kullanıyordum. Turkcell AKK kaldırıyor ama kotayı kaldırmıyor. Sizler de dikkat edin internetinize. Kotasız internet paketi almadan AKK kalktı diye güvenmeyin
 

Qwx

Kıdemli Üye
30 Nis 2012
2,728
13
Merhaba,
AKN'nin kalkışının ardından bazı firmalar Kota sınırlandırması getirmiştir. Superonline'nın da paketlerine bakmış olduğumuzda ilk olarak 100GB kotalardan başlıyor, kotasız olanlar ek bir ücrete tabi tutulmaktadır.
 

Nuyth

Katılımcı Üye
20 Kas 2015
693
0
Benimde Turktelekom şuanki fiyati galiba 120 tl civarı oldu sınırsız kotasız arasıra csgo gibi oyunlar ping fena oluyor kafayı yedirtecek.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.