tablet hafıza

Felıpe Melo

Uzman üye
8 Ağu 2011
1,104
0
Sivas
merhabalar arkadaslar benım elimde tablet var hafıza yetmıyor dıye sd kart aldım. ama şöyle bir sorunla karşılaştım aldıgım sd karta ben uygulama yukleyemıyorum . sistemden ben onu nasıl sd kartı uygulama yuklemesıne ızın verecem ?

youtubede baktım hep telefon var tablet için olan yok .

kısaca : ben nasıl varsıyalan hafıza sececem sd kartı
 

DasKapitaL

Üye
28 Mar 2022
166
75
Zirve
Sürüm yada cihaz farkından dolayı olabilir uygulama kurma değilde fotoğraf yada dosya aktarma gibi işlemleri denemenizi isteyeceğim onlarda sorun yoksa uygulama kurma gibi bi durum olmayabilir yada farklı ayarı olabilir kontrol etmenizin ardından cihaz marka bilgisini bırakırsanız yardımcı olabilirim.İyi Forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.