Takipçi Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli ? #StajyerAsistanKulübü

9 Ara 2017
214
0
Bursa
Hepinize Selamlar THT Ailesi Ben DogukanBeyYT Bugün ki Konumda Sizlere Takipçi Satın Alırken Nelere Dikkat Edinmeli ?? Takipçi Satın Alırken Sosyal Mühendislik Oyununa Düşebilirmiyiz ?? Bunları Göstericem Hadi Başlayalım.

8Yvpda.png
İnstagram Takipçi Satın Alırken Nelere Dikkat Edinmeli ?

Arkadaşlar İnstagram Takipçi Satın Alırken En Önemli Konu Güvenliktir. Bunu Nasıl Anlarız İnstagram Takipçi Sitesinin En Altında İtelişim Bilgileri Var. Diyelimki Güvenilir ? 2. Önemli Noktaya Geldik Sitede Kaç Adet User Var ? Bunuda Anlamanın 2 Yolu Var 1.si Panel Sahibinin İnstasına Bakın 2.si Size Panelde Bir Adet DEMO Hesap Açsın Ordan Userları Görürsünüz. Herşey İyi Güzel Hoş Sıra Geldi Satın Almaya Hoop Orda Durucaksınız.

9m1kdk.jpg


Arkadaşlar Satın Almada Kesinlikle Ama Kesinlikle Karşı Tarafın Takipçi Atmasını Bekleyın Ondan Sonra Parayı Atın.


Takipçi Satın Alırken Sosyal Mühendislik Oyununa Düşebilirmiyiz ?


Arkadaşlar Diyelimki Yukardakilerin Hepsi Uyuşuyor Adam Güvenli Gibi Gözüküyor Ama Durun Eğer Sizden Takipçi Satın Alırken Paneline Giriş Yapmasını İsityorsa O Adama Güvenmeyin Yenı Nesil Panellerde Kullanıcı Adı Ile Takıpcı Yolla Diye Birşey Var Hee Adam Der Yok Bizim Panel Eski Kem Küm Eder Diceksınzı "Kardeşim Git Panelini Güncelle Yada Başka Panelden Alıcam" Deyin Userlarını Yedekleyıp Günelleyebilir Baktı Guncellemedı Başka Panelden Alın. :mml:mml:RpS_thumbsup:



Evet Arkadaşlar Bugünki Konumunda Sonuna Geldim Sizlere Faydam Dokunduysa Ne Mutlu Bana :)
 

ReHeL

Katılımcı Üye
25 Haz 2015
414
0
Türkiye
Ben crovu'dan aldım memnunum.
Takipçiler ayrıldıktan sonra, mesaj attım geri gönderdiler.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.