Tcma // bunu çok sık yapmam.

Nevermend

Üye
1 Ocak 2016
227
0
beyler the call me alpha yazısını bilen bilir. Okuyupta etkisini gören varsa nasıl bir etki gösterdiğini paylaşabilir mi ?​
 

Hiedler

Üye
8 Ocak 2017
125
0
Naziland
Ben bu konudaki tüm pdfleri okudum dostum. O sana önereceğim son başlık bile değil Neden ? çünki bu başlık tamamen hayal satma ve insan zaafiyetlerinden faydalanarak prim kasma amaçlı açılmış bir başlık. Robert Greene İktidar adlı kitabı okuyan adamın yaptığı taktikleri bilir kendine bağımlı hale getirme , zaafiyetlerini kullanma bunların dışında manipülasyon ve sanal üzerinden nlp kullanmış kısacası bunu okuman sadece psikolojini sömürecek şey alfalık içinde yaşayan bir karakter değildir kendinin farkında olmadığın yeteneklerini farkedip geliştirmendir...Adam diyor size altın vuruş yapacağım ertesi sabah alfanızla uyanacaksınız yolda tüm dişiler önünüze eğilecek... Adam öyle bir manipüle ediyor ki bunu 5 yaşındaki çocuğa anlatsan inanmaz ama adama inanan binlerce insan var eğer karşı cinsle ilişkilerini ve hayat tarzını daha iyi bir hale getirme amaçlı okuyacaksan sana onun yerine Gibicidede'nin **lılarla iletişim başlığını ve mucxjzzz nin buraya gel çok şey kazanacaksın adlı başlıklarını öneririm bunları pdf olarakta bulabilirsin.
 
Son düzenleme:

Nevermend

Üye
1 Ocak 2016
227
0
Ben bu konudaki tüm pdfleri okudum dostum. O sana önereceğim son başlık bile değil Neden ? çünki bu başlık tamamen hayal satma ve insan zaafiyetlerinden faydalanarak prim kasma amaçlı açılmış bir başlık. Robert Greene İktidar adlı kitabı okuyan adamın yaptığı taktikleri bilir kendine bağmlı hale getirme , zaafiyetlerini kullanma bunların dışında manipülasyon ve sanal üzerinden nlp kullanmış kısacası bunu okuman sadece psikolojini sömürecek şey alfalık içinde yaşayan bir karakter değildir kendinin farkında olmadığın yeteneklerini farkedip geliştirmendir...Adam diyor size altın vuruş yapacağım ertesi sabah alfanızla uyanacaksınız yolda tüm dişiler önünüze eğilecek... Adam öyle bir manipüle ediyor ki bunu 5 yaşındaki çocuğa anlatsan inanmaz ama adama inanan binlerce insan var eğer karşı cinsle ilişkilerini ve hayat tarzını daha iyi bir hale getirme amaçlı okuyacaksan sana onun yerine Gibicidede'nin **lılarla iletişim başlığını ve mucxjzzz nin buraya gel çok şey kazanacaksın adlı başlıklarını öneririm bunları pdf olarakta bulabilirsin.

TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM. DEDİĞİN PDF'LERE GÖZ ATACAĞIM HEMEN UMARIM FAYDALI OLUR:RpS_biggrin:
 

Mechanics

Katılımcı Üye
8 Eyl 2016
413
0
Moon
kız dediğin nedir onlarda insan yani taktiği falan yok bu işin azcık ağzın laf yapıcak o kadar ya başka bir şeye gerek yok birazda girişken olucaksın bu kadar yok neymiş şunu yaparsan şu olur hurafe hepsi
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.