TeamViever6 Bağlantı Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

triyaki43

Üye
28 Haz 2009
247
0
TeamViever6 programını açtığım zaman ''teamviewer sunucusuna erişim engellendi'' şeklinde hata alıyorum ardından bir bildirdim daha geliyo kaypersk tarafından engellendi tarzında bi uyarı anvirüsü kurcaladım ama halledemedim sorunu yardımlarınızı bekliyorum tşkr.
 

Justice4ewer

Adanmış Üye
9 Ara 2010
6,346
0
Ankara
Anti'ni devre dışı bırakarak bağlanabilirsin antin virüs olarak görüyor galiba veya gerçekten virüs var teamviewer tamamen kaldır pc'ni tarat tekrar yükle.
 

triyaki43

Üye
28 Haz 2009
247
0
antivirüsü komple kaldırıp yeniden kurdum güvenlik duvarınıda kapattım yinede düzelmedi lisans key girmiştim ondan olabilirmi acaba ?
 

0x00

Yaşayan Forum Efsanesi
10 Ocak 2011
7,959
8
aynı sorunu bende yaşıyorum. teamviewer şu anda çalışmıyor. galiba lisanstan oldu.
 

Cnyylmz

Uzman üye
29 Ara 2010
2,000
0
Warez...
Deneme sürümü olarak kullanın,virüs olarak algılanabilecek bir program değildir teamweaver,yıllardır kullanırım hiçbir av. uyarı vermez.Ayrıca güvenlik duvarı engellemişte olabilir,lisanstan da olabilir ...
 

triyaki43

Üye
28 Haz 2009
247
0
Kaç gündür uğraşıyorum sonunda çözdüm olayı aynı sorunu yaşıyanlar varsa ağ bağlantılarından mac adreslerini değiştirsinler ;)
 

triyaki43

Üye
28 Haz 2009
247
0
sorunu çözdüm ben arkadaşlar işletim sistemi değiştirmeyede gerek yok ! key girdiğiniz zaman direk kullanımı bloke ediyo çözümüde ağ bağlantılarından mac adresi değiştirmek ben bu şekilde hallettim ;) Sorun çözülmüştür konu kilitlenebilir...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.