teklif Duvarı (Offerwall) sitesi kurmak

erfer

Katılımcı Üye
19 Ağu 2017
429
8
Republic Of Turkey
teklif Duvarı (Offerwall) sitesi kuracağım yardım!!!

Arkadaşlar ben offerwal (Teklif Duvarı) ile para kazandıran bir site yapmayı planlıyorum. Anket yaparak robux veren bir siteye üye olduğumdan bende böyle birşey yapmak istedim.

Sistem mantığı şu şekilde => üyeler anketleri yapacak ve puan kazanıcaklar. O puanlar ile siteden ürün alacaklar örn : robux gibi Anket çözdükleri zaman Offerwall şirketleri bana ücret ödeyecekler. Bende o ödedikleri ücretler ile robux alacağım Mantık bu

Bu şekilde bir sistem yapabilirmisiniz ?


Not : 50 TL gibi bir miktar para gönderebilirim. Eğer tam istediğim olursa : )
 
Son düzenleme:

erfer

Katılımcı Üye
19 Ağu 2017
429
8
Republic Of Turkey
siteni geniş alan veren lineye kurmanı tavsiyye ederim

Tam olarak anlayamadım kusura bakma : )

Güzel fikir. Umarım yaparsın ve forumda paylaşırsın. Yine eksik olursa yardımcı olurum

Ücretsiz bir web sitesi kurarak bir sitenin duvarını ekledim. Ama sıkıntılı olan şu user id sadece bir tane onu nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum.

Şimdilik yaklaşık 100 defa girdik fakat daha anket tamamlayamadık :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.