Teknoloji Konulu Film Önerilerim Evde takılanlara :)

Jvo

Üye
12 Eki 2015
93
0
Vatikan
Selamun aleyküm arkadaşlar malum yılbaşı benim gibi evde takılmayı sevenlere kendi arşivimde bulunan Teknoloji Konulu Filmleri sizlerlede paylaşayım hava soğuk boşverin çıkmayın zaten en güzeli evde film izlemek :)


1) Sosyal Ağ - The Social Network
the-social-network-20100901014225607_640w1.jpg

Sosyal Ağ, dünyanın en popüler sosyal medya sitelerinden birisi olan Facebook'u anlatan bir film. Mark Zuckerberg'in gençlik yıllarından itibaren sıfırdan Facebook'u nasıl geliştirdiğini eğlenceli bir şekilde konu alan film, biyografi kategorisinde yer alıyor. 2010 yılında gösterime giren bu filmi hala izlememişseniz; Sosyal Ağ yılbaşı gecenize keyif katabilir.



2) Ben Kimim - Who Am I
ben-kimim-who-am-i-turkce-dublaj-557.jpg

"Ben Kimim" için şu zamana kadar izlediğim en çarpıcı hacker filmi diyebilirim. Asosyal olan bir genç tarafından başrolü oynanan bu filmde, enterasan bir hikaye işlenmiş. Tamamıyla tesadüf bir şekilde başroldeki gencin de üyesi olduğu*CLAY hacker grubu kurulur. CLAY yeni olduğu için kendi otoritesini kanıtlamak amacıyla girilmesi imkansız sistemleri hedef almaktadır. Bitmeyen bir aksiyon vadeden ve sizi sürekli şaşırtacak olan bu filmi mutlaka izleyin.



3) JOBS
ashton-kutcher-as-steve-jobs.jpg

JOBS filmi Apple'ın kurucusu dahi adam Steve Jobs'un hayat hikayesini anlatıyor. 2013 yapımı bu filmde adım adım Apple'ın kuruluşuna şahit oluyorsunuz. JOBS filmi sayesinde Steve Jobs'un kendi şirketini kurmasına, diğer şirketlerle rekabetine ve ilk bilgisayarını üretmesine tanık oluyorsunuz. Biyografi kategorisinde olduğuna bakmayın film gerçekten oldukça akıcı bir şekilde ilerliyor.



4) Genç Çıraklar - The Internship
Internship_%5BIntext%5D.jpg

Pazarlama departmanında çalışan iki kişinin işlerinden kovulmasıyla başlayan macera Google'a kadar uzanıyor. Google'da stajyer olarak işe başlayan gençlerin başından geçen eğlenceli olaylar size yılbaşı gecesinde hoş vakit geçirtecek gibi görünüyor.



5) Deep Web
736b3e6cfa3ef042e42ce6678abe72e5.jpg

Aslında bu önerimiz bir film kategorisinde yer almıyor. İnternette merak ettiğiniz konulardan birisini işlediği için listeye ekliyorum. Belgesel formatında çekilen bu video internetin karanlık yüzü Deep Web'i konu alıyor.



6) Ben Robot - I, Robot
ben-robot-545.jpg

Ben Robot, robotların insanların tüm işlerine yardım edebildikleri 2035 yılını anlatıyor. Ancak bu robotların uyması gereken üç kural var. Binlerce robot arasından birisi bu kurallara uymuyor ve istisna olarak ülkeyi tehdit eder hale geliyor. Bol aksiyonlu ve bilim kurgu içeren bu filmi de izlemenizi öneriyorum.



7) Evrim -Transcendence
Transcendence-840x420.jpg

Bilgisayarlar konusunda bilgili bir insanın yapay zekayı üst sınırlara ulaştırmayı hedeflemesi ve insanlardan daha üstün bir sistem yapmaya çalışmasıyla başlıyor macera. Evrim, böyle bir bilgisayar yapılmasını istemeyen karşıt grubun sistem geliştiricisine karşı yaptığı saldırıları konu alan bir bilim kurgu filmi. Yılbaşında izleyin, yılbaşında olmazsa boş bir anınızı bu filmle değerlendirin.



8) Yüksek Gerilim - Hardwired
yilbasi-gecesinde-izleyebileceginiz-teknoloji-konulu-film-onerileri-8.jpg

Yüksek Gerilim, ana konu hackerlık olmasa da siber dünyayı konu alan ilginç bir film. Zararlı bir yazılımı eline geçirmeyi amaçlayan zengin bir şirketle o çipi korumaya çalışan iyi niyetli bir bilgisayar ustasını konu alıyor.*



9) Takedown
987hacker-divulgacao.jpg

FBI'ın peşinde olduğu hackerlar devletle ve çeşitli şirketlerle macera içerisine giriyor. Sizlere izleyebileceğiniz enterasan bir hacker filmi daha.



10) Azınlık Raporu -Minority Report
yilbasi-gecesinde-izleyebileceginiz-teknoloji-konulu-film-onerileri-10.jpg

Filmde konusu geçen teknoloji dünyasında, cinayetler işlenmeden önce görülebiliyor ve engellenmesi mümkün hale getiriyor. Teknoloji sayesinde cinayetleri önleyen grubun başında bulunan dedektife iftira atılması sonucunda da muhteşem bir macera başlıyor.
 

iFox

Üye
21 Mar 2015
78
0
Kardeşim allah senden razı olsun 12'den sonra bakıcak film arıyodum yemin ederim bak :) ellerine sağlık
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.