Telefon numarasından veya Instagram adresinden zarar verme

mstf009

Üye
1 May 2021
70
7
Merhabalar başıma bı olay geldi de anlatamam burda sizden ricam bu arkadaşa nasıl zarar veririm TElefon numarasından veya insta adresinden termux üzerinden

Teşekkürler
 

Losemis

Uzman üye
11 Ağu 2018
1,116
23
348
Merhabalar başıma bı olay geldi de anlatamam burda sizden ricam bu arkadaşa nasıl zarar veririm TElefon numarasından veya insta adresinden termux üzerinden

Teşekkürler
merhaba
durumu açıklamazsan sana yardımcı olamayız çünkü yasal dışı durumlar forum kurallarımız gereği yasaktır. durumu izah etmen gerek iyi forumlar :)
 

Roichue

Asistan Moderatör
31 Mar 2022
1,339
5
850
Millî İstihbarat Teşkilatı
Merhaba, yaşadığın olayı anlatmıyorsun fakat anlıyor gibiyim sana bir kaç öneri verebilirim sanırım. İllegal bir şey yapmaman taraftarıyım boşvermelisin bence ama yinede karar senindir kardeşim.
...............

Öncelikle vermek istediğin zarar tam olarak nedir? Bunu bilmem gerek ben orta çaplı korkutma olarak örnekler vereceğim.
Telefon numarası var zaten sanırım bu kişinin Adres tespiti yapabilirsin bu adrese bir şeyler yapabilirsin. (Sorumluluk THT ve bana ait değildir)
"Adres tespiti nasıl yapacağım?" dersen internetten biraz ufak bir araştırma ile cevabını bulabilirsin. Veya bunun "Sosyal Mühendislik" ilede yapabilirsin.

Bunlar dışında İnstagram Hesabını çalabilirsin "Sosyal Mühendislik" yöntemleri ile.
Şu konularda anlattığım gibi bunu gerçekleştirebilirsin; https://www.turkhackteam.org/konular/temassiz-telefona-sizma.2026660/#post-9681738, İnstagram mail adresi bulma

Fakat diyorsan ki ben böyle bir şey istemiyorum. Sadece korkutma amaçlı olsun. (Bence de öyle olsun);

Termux üzerinden SMS spamı yapabilirsin telefon numarasına veya mail adresine spamlarda bulunabilirsin. Çeşitli toollar ile bunlar gerçekleştirilebilir.
Onun dışında kişiden istihbarat toplayıp bu 1 ayda sürebilir. Elde edindiğin bilgilerden kişiden yararlanabilirsin.

DİKKAT: Burda anlatılanlardan TürkHackTeam ve bunu anlatan kişi sorumlu değildir.
 

SinyorProfesorS

Kıdemli Üye
3 Nis 2020
2,265
4
288
Londra
Hiçbirşey yapamazsın yani etkili hiçbirşey yapamazsın yaptığında da sen suçlu olursun yapabileceğin en iyi şey öğretmenine şikayet etmek ve bu olaydan şikayetçi olduğunu belirtmen benim okulumda da yaşanmıştı böyle bir olay tek taraflı şikayetçi olundu sayfanın sahibi çocuğu rencide ettiği için ve uyarılara rağmen grubu kapatmadığı için okuldan atılmıştı ama uğraşman lazım peşini bırakmaman gerekiyor yukarıdaki arkadaşımın anlattığını yaptığında suçlu olan sen olucaksın ve herhangi bir şikayette kendini savunacağın bir durum kalmıycak he illa ben kafama koydum bu çocuğu bulucam şöylede yapıcam böylede yapıcam illegale teşvik etmekde istemem ama bu internet alemi sonuçta herşey açık internette birçok data var adını aratıyorsun anne adı baba adından tc numarasından telefona kadar herşeyi çıkıyor ve insanların bilgileri çok ucuz fiyatlarda satışa sunuculuyor alıp tehdit edebilirsin yapabileceğin maximum şey bu bu da zaten yasal olarak bir suç ve yaptığında karşı tarafın yaptığı şey senin yaptığının yanında hatrı bile sayılmaz o yüzden dediğim gibi öğretmenine şikayet et anlık bir sinirle birşey yapma sonra sen üzülürsün.
 

ulu bozkurt

Katılımcı Üye
27 Tem 2022
327
94
Merhaba Konuyu daha Ayrıntılı Anlatmanız uygun Olacaktır.
Bu Forumdan Yasa DışıBir şey istiyorsun ve bu forumda Yasak...
Eğer okul İtiraf Sayfasında İşlettiyse Resmi Ve Legal yollardan Durumu Çözmeni Öneririm Yoksa Olayın önünü alamazsın
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.