Telefon Özellikleri

Powehi

Yeni üye
4 Nis 2020
21
0
Giresun
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak şimdi benim telefonunun işlemcisi Rami 1.3 GHz 3gb RAM diyelim ben bir şekilde bunları değiştirebilir miyim demek istediğim sistemi yükseltmek değil mesela bi oyun diyorki 4/GB ram san açabilirsin ben değiştirip telefonu 16 GB RAM işte bilmem 5 GHz göstermek istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
 

hayalet18

Kıdemli Üye
3 Şub 2015
2,327
2
ERMENISTAN
Powehi
yapamassın telefon özellikleri yükseltilmez anca fabrikası yapar, anakart değiştirerek, örneğin gm8 32 gb modeli 3 gb ram var, 64 gb modeli 4 gb ram var, anakart yada çip vb değişimi yapıyorlar, aynı kasaya sığdırıyor tekrar,anca kullandığın telefon modelini söylersen anca öyle bakabiliriz, yada bilgisayara sanal android yada emilatör tarzı olsun yada andorid işletim sistemi kurup istedğin oyunu oynayabilirsin, ben emilatör ile oynuyorum, call of duty mobil, telefon desteği var gm8 64 gb model 4 gb ramlı, telefon ısınmasın ve şarjı bitmesin diye emilatörden oynuyom :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.