Mobil telefona sızma işlemi

AbdullahAKPOLAT

Yeni üye
26 Ocak 2019
2
0
Arkadaşlar ben lavaboya gittiğimde bir çocuk benim telefonumu kurcalamış ve sevgilimle olan özel fotoğraflarımı kendisine atmış. Sevgilimi de bu fotoları internete atarım diye tehdit ediyor. Ben bu çocuğun telefonuna uzaktan nasıl sızabilirim. Veya nasıl telefonu uzaktan bozabilirim. Yardım ederseniz çok sevinirim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

coldplus

Katılımcı Üye
10 Ara 2017
428
1
Cevap: Acil yardım edin lütfen

Karakola gidip şikayette bulunun.Tehdit edildiğiniz mesajları da yanınıza kanıt olarak alın. Gereken yapılır.
 

Kartal Korkut

Yeni üye
1 Nis 2020
22
0
Çanakkale
Cevap: Acil yardım edin lütfen

1. sızman yada bozman bir şey deyişti meye bilir.
çünkü fotarafları yedeklemiş ola bilir
2. sızdın telefonu bozdun yada fotoğraf imha etin çocuk telefonuna müdahale edildin anlasa suç duyusununda bulana bilir başın yamasına sebep olur.
siber suçtan ceza almana neden olur.
 

DarkNESS90

Üye
23 Ocak 2019
131
8
dust_2
Bi tane backdoor lu virüs oluştur Sonra Fake hesap aç kız hesabı olsun sonra takipçi kas biraz bot felan kullan istiyorsan sen bilirsin.Sonra o çocuğa istek at virüsü foto ile birleştir antivirüsle karşılaşırsa atlatması için shellter ile düzelt trojani.Sonra yumuşat fake hesaptan o çocugu Daha sonra yedir virüsü görselle baaam artık keylogger mı upload edersin veyahut şifrelerimi çalarsın bilemem ben olsam çocuğu beter ederdim insafına kalmış neyse çok konuştum :mahcup
 

nightBlue80

Katılımcı Üye
8 Haz 2019
280
1
TURKEY
Sızma kulağını dibine tokadı yapıştır al telefonu elinden sil :D şaka değil valla sızma konusudna ısrarcıysan a-rat atarsın biraz zor yada ANDROİD .BANKBot.689.origin adlı libk virüsü ile tek tıklamayla sızarsın.
 

MRAZE1994

Katılımcı Üye
1 Ocak 2019
625
5
AZ,Lenkeran
şimdi canım kardeşim izle ************* gir iplogger link aç ve okişi bi şekilde ikna et linke girsin sonra ipsi düşcek düşer düşmez direk karakola git sibersuçların operasyonu ile adamı yakalayacaklar kişi tehdit etmekden 2yıl hapis cezasından max 6 aya indirip para cezasına + bilgisayar 1 yıl dokunmama cezası ala bilir ben bu tür insanları hiç anlamıyorum sanıyolar afrikadalar oğlum türkiyede sibersuçlar var yakalndı hapis cezasına çarptılıcak
 

Roviend

Katılımcı Üye
29 Şub 2020
302
8
૨&#945
Sızma işlemini yerinde olsam en son çare olarak kullanırdım yerinde olsaydım , reel hayatta neler yapabileceğime bakardım bir sonuç bulamaz isem emineyete şikayet etmenin bana doğuracağı riskleri değerlendirirdim telefonuna sızabilir miyim bunuda değerlendirirdim. Olaydan neyi seçerek en az riskle en iyi kar ile çıkabiliyorsam onu seçerdim.

Sana bir tavsiye belki iğrenç gibi gözükebilir bu ama aklıma bu geliyor çocuk odaklı düşünme bu durumu, eğer gerçekten o fotoğrafları senden çaldığına eminsen sende onun telefonuna veya ailesinden herhangi birinin telefonuna sızabilirsin misalen ablası var ise onu da deneyip onun bir açığını yakalar ve bunu ona karşı kullanabilirsin, daha da çirkin birşey duymak istersen telefona sızdın ama koz kullanacak birşey bulamadın o kozu kendin yaratabilirsin bütün tercih sana kalmış, düşünerek hareket et.

Umarım düzelir başarılar..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.