Mobil Telefonum Hacklendiğini Düşünüyorum

sesver112

Yeni üye
8 Şub 2010
8
0
Arkadaşlar.herkese Merhaba Kaç gündür ugrastigim ve sonuç alamadığım bir konu Var .
Huwai p9 lite kullanıyorum son 1 haftadır . Ve yönetildiğini fark ettim telefonla konuşurken arada bir boşluk sesi geliyor flaş otomatik açılıyor resim felan çekiliyor . 3 4 defa format çekmeme rağmen yine aynı durum ve yine giriyor modeme sürekli bağlanıp rother kullanıyor ve tüm bilgilerim yedeklenmis .

# Yeni Yazılım aticam Ama bunu bulma Şansımız Yokmu Bağlandığı bir kaç MaC adresi Ss Aldım
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Laurange

Kıdemli Üye
22 Ağu 2017
3,137
19
Bakü
Merhabalar, uygulamalarınızı kontrol edin bilmediğiniz şüpheli bir uygulama varsa kaldırın. Ardından bir anti virüs uygulaması indirin ve telefonunuzu taratın. Daha sonra aynı şeyler yaşanırsa Hard Reset atınız.
 

sesver112

Yeni üye
8 Şub 2010
8
0

Şuan bile izliyor herhalde :))
Teşekkürler bizim konu biraz daha abartı herhalde ben formatla bile geçmedi rom atmam lazım.

Merhabalar, uygulamalarınızı kontrol edin bilmediğiniz şüpheli bir uygulama varsa kaldırın. Ardından bir anti virüs uygulaması indirin ve telefonunuzu taratın. Daha sonra aynı şeyler yaşanırsa Hard Reset atınız.
Uygulamalarim formattan hemen sonrada etkilesim oldu Sistem Dosyasina girip Google play ve Google hızmetlerine tam yetki verip orda saklanıyor ordan hem ag baglantima hemde telefomu control edebiliyor .
Sistem dosyalari oldukları için. Bişey yapamıyorum ve bu arada bir çok sistem uygulamalarına bulastirmis
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Roviend

Katılımcı Üye
29 Şub 2020
302
8
૨&#945
Cihazınız rootlu değil ise sistem dosyalarında virüs olacağını sanmıyorum , siz uygulamalar kısmına girin oralarda uygulamarınızı bir tarayın haddinden az bir şekilde kapasiteli bir uygulama görürseniz misal (Facebook 30 mb civarında ama uygulama listesinde gördüğünüz facebook 2mb filan) paket isminide kontrol ederek şüpheli gördüklerinizi kaldırın

İzinlere bakın;

Uygulama izinlerine girin hangi uygulamalar hangi izinleri kullanıyor diye kontrol edin kameraya,konuma,rehbere çoğu şeye erişimi olan aslında olmaması gereken bir uygulama görürseniz paket ismini kontrol ederek onuda kaldırın kaldıracağınız sileceğiniz şeyi önce arastırın ayarlar deposu gibi şeyleri silmeyin örneğin
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.