Telefonum suya düştü

-BRAVE-

Kıdemli Üye
8 Kas 2015
3,731
320
Türkiye
Bana kalırsa pirinç işi falan sadece bir duyum, söylentiden ibaret. Su telefonun içine kaçtı ise zaten bir şey yapamazsınız yani elinizden bir şey gelmez sanırım. En iyisi tanıdığınız bir telefoncuya götürün. :)
 

170170

Uzman üye
23 Tem 2009
1,415
0
Pirinç yöntemi etkili kac kere telefonum suya düştü bu taktikle içindeki sularin ℅70 i gidiyodu benim denemelisin generaltemas taktik bilmiyorsansa bos bos konusma adam yapilmasi gerekeni yazmiş
 

Rolls

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
419
7
Telefonun bataryası çıkarıp batarya ile birlikte pirinç içine koyarak tüm içinde ki suların çekmesini bekle yarım saat bir saat gibi dursun kurusun iyice benimde çok başıma geldi. Sac Kurutma makinası da olabilir.
 

ktsociety

Katılımcı Üye
14 Mar 2017
602
7
Teşkilât
Dostum internette bulduklarını güvenmede bir deney görmüştüm şuan anakartın falan su içinde oldu demektir telefonunu hiç açma sil iyice kuru mendille zedelemeden sonra pirinç dolu bir kovanın içine bırak kovanın kapağınıda açık bırak telefonun içindeki nemi emecektir pirinç biliyorsunki pirinç nem ve rutubet emer hadi sana kolay gelsin en garanti çözüm bu 2 gün hiç elleme tüm nemi emsin :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.