Telefonumda Virüs Olduğunu Nasıl Anlarım?

Morpheus_!

Yeni üye
30 Tem 2023
17
3
1 ay önce telefonuma gameguardian ve virtualxposed kurdum biraz kullandıktan sonra sildim anti virüsle tarama yaptim kaspersky ve avg hala bir virüs olabilir mi?

Not (Kurarken SD kart için izin istemişti)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

'Ra

Ticaret Kategori Sorumlu Yardımcısı
21 Kas 2015
2,432
981
Merhabalar

eğer gereksiz yere piliniz çok hızlı bitiyorsa uygulamalar ve telefonunuz aniden yavaşlamaya ve donmaya başladıysa raminiz ve hafızanız yeterli olduğuna ve sürekli olmayan sorunların aniden ortaya çıkmasıyla bu durum göz önüne alınabilir ve antiler yardımıyla telefon temizlenebilir veya format atabilirsiniz.

İyi Forumlar
 

V3YS0Z

Kulüpler Genel Sorumlusu
3 Şub 2015
2,492
660
Türkiye Cumhuriyeti
1 ay önce telefonuma gameguardian ve virtualxposed kurdum biraz kullandıktan sonra sildim anti virüsle tarama yaptim kaspersky ve avg hala bir virüs olabilir mi?

Not (Kurarken SD kart için izin istemişti)

Merhaba Morpheus_!,

Kaspersky ile bir haftalık premium deneme sürümü alarak telefonu taratmanızı öneririm, iyi iş çıkaran bir program. Artı olarak "Port Control" uygulamaları kullanabilirsiniz.

İyi Forumlar...
 

Grimner

Adanmış Üye
28 Mar 2020
6,325
4,806
ucretsiz surumunu kullanıyordum hocam virüs taramasinda bir şeyi atlamis olabilir mi? Port controlu ilk defa duydum nasil yapabilirim.
Antivirüsler de ücretsiz olanları tercih etmeyin. Tek güvencen buyken bir de, koruması daha az olanı tercih ediyorsun. Kaspersky uygun fiyatlı bir yazılım, mümkünse lisanslı al ve onunla bir daha tarat.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.