Telegramdan numara bulma

Kamra7an

Yeni üye
6 Ocak 2023
7
0
Az önce arkadaşımın tanımadığı biri telegramda numarısını buldu nasıl yaptı bizde anlamadık numaramızda telegramda gizli
 

Rx

Moderatör
12 Ocak 2021
2,283
38
1,420
(nowhere) in
Merhabalar değerli üye;

Bildiğim kadarıyla bunu telegram üzerinden bulmuş ise ve telefon numarası gizlideyse, görmesinin tek yolu numara sahibinin o kişiyi eklemesi olacaktır, onun dışında herhangi bir şekilde öğrenmesi pekte mümkün değildir.

İyi forumlar dilerim.
 

b1rSyh

Yeni üye
2 Mar 2024
13
4
isim soyisim verdiyse panelde çekmişlerdir, bide numara üzerine kayıtlıysa olabilir, diğer türlü bildiğim kadarıyla telegram web'de 0day açığı çıkmıştı ama bunun yöntemini bilen çok nadir, dediğm gibi tahminimce panelde çekmişlerdir bu devirde internette anonim olmak gerek.
 

'Anka

Basın&Medya Ekibi Kıdemli
8 Eyl 2021
3,382
118
2,575
Şimdi bunun farklı yolları var. Direkt olarak telefon numarasını herkese açık olmadığı sürece mümkün değil. İllaki farklı yollar denemiştir. Kişilere ekle diyerek öğrenmesi karşıya bağlıdır çünkü ekle dediğinde direkt soruyor zaten telefon numaranı karşıya ileteyim mi diye. O seçeneği seçerse numara görünür. Onun haricinde numaranın bulunacağını pek zannetmiyorum.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.