Temelden İleri Seviyeye Kadar Kali Linux Öğrenme PDF Arşiv Çekiliş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AVC1

Katılımcı Üye
3 Haz 2017
531
0
Merhaba arkadaşlar. Kali linuxu öğrenmek için en iyi 5 tane kitabın pdf arşiv olarak sizler için derledim. 5 Tane kitabın pdflerini en temelden ileri seviyeye doğru bir arşiv oluşturdum. Pdflerin içerikleri ingilizcedir. Pdfleri tam anlamı ile okuyan ve uygulayan arkadaşların kali linux web hack alanında sıkıntısı kalmayacaktır. Pdflerin ortalama piyasa değeri ise 550 TL dir. Bu pdfleri çekiliş ile 3 arkadaşa hediye etmeyi düşünüyorum.


Çekilişe Katılım Koşulları:​

- Konunun altına #Katılıyorum postu atmak.
- Konuya Teşekkür etmek.


Çekilişte Katılımın Geçersiz Sayılacağız Harektler:


- Yukarıdaki maddelere uymayanlar.
- İki kere #Katılıyorum postu atmak.​



Çekilişin Başlama Tarihi: 08/06/2017

Çekilişin Bitiş Tarihi: 18/06/2017


NOT= Çekiliş Cem Adrian ' dan izinlidir.

#Katılıyorum ABİCİM BU ÇEKİLİŞ BİTME TARİHLERİNİZ ÇOK UZAK OLMUYORMU?? UNUTUYORUZ GIDIYOR YANI KIMSE ARTIK HATIRLAMIYOR BENCE AŞŞAĞIYA INDIRMELISINIZ BİTİŞ TARİHİNİ.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.