TEOG ' a Girenler Sınav Nasıl Geçti ?

byfat51

Uzman üye
8 Kas 2015
1,860
0
Nide-->Niğde
Ben İstanbul 'da Girdim Maltepe Sınav Çok Kolaydı Hepsi 90 Bekliyorum :trl

Muhabber Burda İçeri Doluşun

7X8PLl.jpg




en az 1 er yanlıs bekliyorum :( matematikten yapamadıgım soru cıkısta geldi aklıma :D
 

Takisik

Kıdemli Üye
28 Haz 2015
2,704
2
taki.php
Forumda ne kadar çok 13-14 yaş varmış, bende neden bazı insanların bu kadar kalitesiz olduğunu düşünüyordum. Eskiden 18-25 yaşındaki insandan geçilmiyordu, şimdi 14 yaşındaki çocuklar bu siteye üye olup ben hackerim deme derdine düşmüş.
Begenmiyorsan Gidebilirsin Ayrıca Bugünde Akıl Yaşta Değil Başta Sende 14 Yasinda Oldun Ayrıca Kimsede Senin Gibi Ben Hackerim Diyip Lamerlik Yapmıyor
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.