Termux'a sıfırdan başlamak

thodoredward

Yeni üye
2 Mar 2024
2
0
İlk öncelikle selamlar foruma yeni katılıyorum. Termux için detaylı bilgi veya direkt eğitim alabileceğim bir yer varmıdır?
 

Yeni Kullanıcıyım Ben

Katılımcı Üye
11 Ara 2022
797
4
301
Matrix
Termuxtan ciddi işler olmaz diyorsunuz yani?
Hocam çok basit şeyleri yaparsınız çalıştırırsınız.

Yok tryhackme gibi lableri çözeyim falan aşşşşşırıı zorlar gereksiz uğraştır bilgisayarınız varsa ve bilgisayarınız yetiyorsa virtualboxa güzel kali linux kurun youtubede bir sürü videosu var bunları izlemenizi öneririm.

Ha diyorsan ben teorik öğreniyim telefonda ufak şeyler yapayım yine youtubede udemyde eğitimleri var.

Ve evet ciddi işler olmaz çok sınırlı.Bir kere denedim bilgisayar bin basar.
 

S0N4K

Uzman üye
24 Haz 2016
1,267
3
180
root
Çok büyük ciddi işleri başaramasanız da hiç bilmeyen birisine göre ilerlemeniz her türlü size bir şeyler katar hocam. Bilgisayarla başlama imkanınız yoksa mantığı kavrayabilmek, olaya ısınabilmek için termux için youtube'dan videolar izleyerek bir şeyler öğrenebilirsiniz. Her türlü katkısı olur.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.