The Culling İnceleme(Yazılı)

MRDreAmsTR

Kıdemli Üye
25 Ara 2015
2,466
2
Türkiye
Beyler Merhaba Bugun Sizlere The Culling Oyununu İncelemesini Yapacagım.
Oyun Hayatta kalma oyunudur.Tek başınıza veya takımlı oynayabiliyorsunuz veya arkadaşlarınızla.
Oyunda herkezi öldürüp birinci kalmaya çalışacaksınız.

- yönleri

-Acayip Şekilde Optimizasyon Sorunu Var.(8 gb ram 256 bit amd ekran kartı 3.10 ghz sitemde low da bile oynanmıyor.)Optimize sorunu olması normal çünkü oyun yeni çıktı ve close beta da.
-Oda Biraz geç buluyor takımlıda bazen 5 dk kadar sürebiliyor :)
Pek eksi yönü yok :)

+ Yönleri
+Bir çok eşya mevcut.
+oyunda map baya büyük
+adamlar hemen ölmüyor mesela 2 3 kez ok atınca fean ölmüyor buda oyunu baya heyecanlandırıyor bir okadarda sövdürtüyor :)
+oyunda detaylara önem verilmiş mesela kanama felan oluyor canınız gidiyor vs.
+oyunda craft sistemi var :) en iyi yönü bu kullanacagınız silahı kendiğniz craft ile yapıyorsunuz ok bıçak vs vs

İnceleme Bana aittir umarım begenmişsinizdir
iyi günler
 

NeedlessWar

Yeni üye
1 Ocak 2016
9
0
Dostum yazı çok güzel . Ben aldım oyunu 32 bit bilgisayarım . error aliyorum. Launcher kısmında . Çözümü biliyor musun ?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.