THT Cyber Star League Eleştiri-Yorum

Veteran 7

El Patrón
26 Ara 2011
11,502
12,884
Merhaba değerli Turkhackteam ailesi,

Turkhackteam Cyber Star League adlı etkinliğimizi büyük sınav ile sonlandırmış bulunmaktayız. Tempolu, pozitif ve heyecanlı bir süreç oldu ve bunların sonunda sorunsuz bir şekilde bitirebildik etkinliği.

Bu etklinlik hakkında fikirleriniz nedir? Yorumunuz nedir? Varsa "şöyle yapsaydınız daha iyi olurdu" şeklindeki eleştirinizi yazar mısınız?

Sevgiler.
 
Son düzenleme:

3vn2odzn

Uzman üye
17 Ocak 2019
1,182
230
Loxcey Sixs
Eğitimleriniz gerçekten çok başarılıydı. Vereceğinizi düşünmediğim detaylara yer vermişsiniz bu beni mutlu etti. Bu bilgileri gerçekten vizyonunu gördüğümüz kişilerden almak güzel bir his. Eğitim veren kişi sadece biliyor diye değil, gerçekten başarılı ve bildiğini sağlam şekilde uyguluyor olarak aklımıza yerleşmiş oldu. Teşekkür ederiz. Diğer eğitimlerden daha farklıydı. Deneyim kokuyordu.
 

uyte

Yeni üye
20 Haz 2020
9
0
İstanbul
Herşey için teşekürler,sayenizde hem tht için hemde bireysel olarak çok iyi geliştik, 2 sezonu bekliycem olmasa üzülürüm.
 

Pwdec

Kıdemli Üye
28 Haz 2016
4,607
149
/etc/passwd
ben yaklaşık 2 saatte bitirdim ama yanlışlarım da vardı nerelerde eksigim oldugunu gördüm onları araştırma öğrenme fırsatı verdiğiniz için teşekkürler. Çok eğlenceli bi süreç oldu gerçekten bu etkinliklerin artması forum aktifliğini de arttıracağını düşünüyorum ama csl e olmaması lazım eğlenceli vakitler gerçekten emeğinize yüreğinize sağlık
 

borekaenxd97

Blue Tim Emektar
24 Nis 2020
217
343
Ey Türk Gençliği!
Öncelikle zaman ayırıp bu mükemmel etkinlik için uğraşan bütün hocalarıma teşekkür ederim. Çok verimli geçtiğine inanıyorum şahsımca , 2. sezonu dört gözle bekliyorum :D
 

Sort

Deneyimli Moderatör
14 Eki 2019
982
88
Güzel Bir Çalışma Oldu
Umarım Bu Tür Çalışmalarımızın Devamı Gelir :)
 

xavier eckert

Basın&Medya Ekibi Kıdemli
16 Tem 2016
1,650
304
Ellerinize sağlık çok güzel bir etkinlikti. Tavsiye olarak pdf dosyalarının taslaklarını bir grafiker arkadaş hazırlarsa ve o taslak üzerinden eğitimler anlatılırsa çok güzel olur.
 

Rozz

Uzman üye
19 Ağu 2019
1,388
51
Sorulara ufak bir bakındım, hepsi bana çok teorik geldi bunun yerine uygulamalı ctf tarzı sorular olsa daha iyi olabilirdi.

Herşeye rağmen emek vermişsiniz, elinize sağlık.
 

The Serum

Katılımcı Üye
13 Ocak 2018
365
154
/etc/shadow
Çok güzel bir eğitim süreciydi. Tüm hocalarıma öncelikle teşekkürler. Herkes gibi bende 2. sezonu heyecanla bekliyor olucam.
 

Br4veTurK

Üye
26 Kas 2020
184
11
Tokyo
Merhaba değerli Turkhackteam ailesi,

Turkhackteam Cyber Star League adlı etkinliğimizi büyük sınav ile sonlandırmış bulunmaktayız. Tempolu, pozitif ve heyecanlı bir süreç oldu ve bunların sonunda sorunsuz bir şekilde bitirebildik etkinliği.

Bu etklinlik hakkında fikirleriniz nedir? Yorumunuz nedir? Varsa "şöyle yapsaydınız daha iyi olurdu" şeklindeki eleştirinizi yazar mısınız?

Sevgiler.

Hocam öncelikle emeği geçen herkese ve hocalarımıza teşekkür ederim, böyle bir etkinlik için emek vermişsiniz harika bir iş, bir diğer konu bu sezon bu işlere yeni başladığım için tamamen eğitimlerden faydalanmak için katılmıştım, eğitimler muhteşem, hiçbirşey bilmeyen bir insan eğitim sonunda orta seviyeye gelebilecek durumda, ama 2. sezonda beni bekleyin, çünkü bu sefer yarış için katılacağım ve Şimdiden teşekkürler.:mahcup:
 

Cyberdown

Üye
21 Haz 2020
154
5
Merhaba, hocam

Yapılan etkinlik eğitim gayet başarılı ve koordineli bir şekilde ilerledi.
Hesaplanmamış problemlerde dahi gayet iyi yönetildi.
Setleri toplansa 750 tl den fazla para edecek bir eğitim oldu.

( Ancak dedikleri gibi melek olsan kanadından şikayet ederler )

O yüzden daha çok uygulama tabanlı bir eğitim olsa ve etkinlikler canlı ve etkiletişimli olarak sağlanabilirse daha güzel olabilir.

Saygılarımla.
Elinize Emeğinize Sağlık.
*Sağlıcakla Kalın​
 

sky2222

Katılımcı Üye
17 Nis 2020
487
6
Threadripper
Ellerinize sağlık çok iyi bir eğitimdi , her ne kadar zaman ayırıp etkileşimde bulunamasam da.Bunun ilk defa yapıldığını düşünerek(doğrusu daha önce görmediğim için böyle farz edeceğim) gayet iyi olduğu söylenebilir.Öğreticiler ve yarışmaları hazırlayanlar işinin ehli insanlardı belli ki.Ama sosyal anlamda bir zayıflık olduğu çok fazla göze batıyor.Bu yarışma zaten çok fazla hacker olmak isteyenleri kendi içine çekti , ama heves ve beklenti olarak daha düşük kişilere erişemedi.Herhalde ne dediğimi anladınız.Ve sorular da çok fazla genelli gibi , uygulamalı olarak bir şey olmaması beni üzdü.Aktif olarak takip etmesem bile internette araştırılarak 6 saatte haydi-haydi çözülebilecek sorular olduğu için ilk başta katılmak istedim , ama sonra hak yemeğe girmesin diye katılmadım.Ama iyi bir deneyim oldu , başarılarınızın devamını beklerim.
 

Xainn

Katılımcı Üye
8 Ara 2018
357
57
Tekrarı gelsin isterim ve tüm üyelerin bu eğitimialmasını isterim
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.