☩ THT Downloader | Hızlı Dosya İndirme Programı

Konu Sabitlensin Mi ?


  • Kullanılan toplam oy
    31

iHaSaHi

Uzman üye
3 Haz 2017
1,494
1
Ğ‚¬ºÙ
[COLOR="DarkOrange[FONT="Courier New [URL="https://tik.lat/mJ6bj"] ☛TIKLA☚[/URL][/COLOR] [COLOR="lime [URL="https://tik.lat/UJTgN"] ☛TIKLA☚[/URL] [COLOR="lime [URL="https://tik.lat/BPyYT"] ☛TIKLA☚[/URL][COLOR="lime
 
Son düzenleme:

Vysion1453

Katılımcı Üye
10 Mar 2016
357
0
of Darkness.
eline sağlık , fakat nasıl daha hızlı indirme yapıyor ?
Dene gör , test et anlarsın falan yazma lütfen konuna , net bir açıklama bekliyorum.
 
16 Mar 2017
93
0
Duraklatma ve devam ettirme özelliği çok işe yarar. İndirme işlemi bittikten sonra bilgisayarı kapatma, bekletme, uyku moduna alma gibi özellikler konulabilir. Ek olarak youtube linkinden video indirme seçeneği koyabilirsin. Program bence güzel. Emek vermişsin. Böyle kişiler lazım buraya. Programların devamını beklerim. :) Eline sağlık, eğer geliştirilirse sabitlenmesi fikrindeyim.
 

1P3RL

Katılımcı Üye
3 Haz 2017
370
1
Izmir
Eline Sağlık Kardeşim Adobe Destekli Oyunların Hilesi İçin Çok Yarayacaktır.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.