THT Siber Eğitim Planlaması

Naito13

Katılımcı Üye
8 Kas 2015
758
0
biliyoruz ki öğrenmeye hevesli birçok üye foruma yakın zamanda kayıt oldu. üyelerimizin büyük kısmı eğitimler istiyor, herkes yeni şeyler duymaya hevesli. Biz de uzun zamandır ertelediğimiz bir projeyi revize ederek sizlere açıyoruz.

Projede mantığımız şu, belli alanlarda eğitmen alacağız öncelikle.yönetici kadrosundan bazı kişiler şimdiden eğitmen olacak. üyelerimizden de donanımlı bireyleri seçerek onları da eğitme olarak projeye dahil edelim istiyoruz. Eğitmenlere hiçbir ayrıcalık tanınmayacak, rütbe yok, ayrı bir renk, isim, hak yok. Gönüllülük esas bu projede.

uyarı!
öncelikle bu konudan eğitmen başvurularını alacağız.kısa sürede değerlendirip eğitimlere başlayacağız. eğitim görmek isteyenler şimdilik form doldurmayacak, sabredin eğitimler de açılacak. Konuya dair eğitim görmek isteyenler mesaj atmasın bir süre. Mutlaka açıklama yapacağız.

eğitim projesi aynı zamanda sosyal sorumluluk projesi

projenin iç yüzünü ise sizlerle paylaşmak istiyorum. On tane eğitim alanımız var diyelim. Bir üye kaç alanda eğitim istiyorsa o kadar "bedel" ödeyecek. Hayır para falan almayacağız. Kitap alacağız. örneğin bir üye iki alanda eğitim almak istedi. Bize iki kitap gönderecek. Bu sayede eğitime dahil olacak. Kitapları evinden gönderebilir, arkadaşlarından alabilir, yeni olabilir. Bu kitaplar da bir süre biriktikten sonra belirlediğimiz ihtiyaç sahibi okullara, öğrencilere teslim edilecek. Bu sayede hem bu platformda bilgi paylaşımını arttırarak daha donanımlı bireyler yetiştireceğiz, hem de ülkemizdeki okuma oranına bir parça da biz yardımcı olacağız. Sınıflarda kitaplıklar oluşması için alt yapı sağlayacağız. Dileyenlere de kitapları nereye gitti imkan olduğunca bilgi vermeye çalışacağım.

eğitmen başvurusu

şimdi gelelim eğitmen başvurusuna, sizleri çok kısıtlamak istemediğim için bir parça geniş bir form hazırladım. Bu formu [email protected] adresine mail atmanızı rica ediyorum. özel mesajlara dönüş yapmakta güçlük çekebilirim, gözden kaçabilir.

kullanıcı isminiz :
Profil linkiniz :
Eğitim vermek istediğiniz alan :
Eğitim vereceğiniz alanda ne kadar bilgilisiniz :
Eğitim taslağınız nedir, neler öğretmeyi planlıyorsunuz? :
Daha önce herhangi bir projede yer aldınız mı? :
Eklemek istediğiniz :




planlanan eğitim programları :

• web hacking
• siber istihbarat
• grafik tasarım
• web tasarım
• ar-ge
• bilgisayar güvenliği ve sızma
• linux
• sosyal mühendislik


eğitmenler belirlendikten sonra, kendilerine haber verilecek ve bu konuya isimleri alanları ile birlikte eklenecek. Eğitim programları netleştikten sonra eğitim görmek isteyenler için başvurular açılacak ve daha sonra planlama yapılacak, eğitimler başlayacak.

Eğitim uzun vadede ve yavaş yavaş işleyecek. Her eğitim 3-5 kişiden oluşsun istiyoruz.eğitmen kapasitesine göre değiştirebiliriz. Onun için eğitime dahil olamayanlar endişe etmesin.herkese ulaşmaya çalışacağız.


hayırlı uğurlu olsun
 

ardam01

Uzman üye
19 Ağu 2016
1,053
0
ADANA
buna ençok sevinen benim heralde :D hepinize çok teşekür ediyorum

403752-arkadasa-tesekkur.png
 

'Marksman

Kadim Üye
8 Ocak 2013
5,400
2
Proje çok güzel, amaç çok daha güzel, fikir şahane. Hayırlı olsun inşallah bir aksilik çıkmaz ve başarıyla ve sürekli devam eder.
 

omerf2551

Üye
8 Ocak 2017
190
0
Kullanıcı İsminiz :
Profil Linkiniz :
Eğitim vermek istediğiniz alan :
Eğitim vereceğiniz alanda ne kadar bilgilisiniz :
Eğitim taslağınız nedir, neler öğretmeyi planlıyorsunuz? :
Daha önce herhangi bir projede yer aldınız mı? :
Eklemek istediğiniz :

PEKİ EGİTİM ALMAK İSTİENLER NASIL OLACAK .. BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM
 

versen5656

Kıdemli Üye
4 Şub 2015
3,372
7
hocam pekı bız gırebılırmıyız :D

yenı bırseyler oğrenmek gerek duydugum için soyledım web hack bıraz zayıf yok denecek kadar az
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.