THT Wallpaper.

21 Nis 2020
141
0
Merhabalar masaüstü bilgisayarım gelmediği için profesyonelce olmayan bir çalışma yaptım. (Görüşleriniz Benim İçin Değerli.)


dmBmnp.jpg





Buradan da Ulaşabilirsiniz.


Teşekkürler.
 
Son düzenleme:
21 Nis 2020
141
0
Merhabalar ;

insertimage.gif
bu simgeye tıklayıp ekliyorsunuz değil mi ?

resminizi xyz resim yükleye yükleyip öyle deneyin :))


Evet o simgeyi kullanıyorum fakat vermiş olduğunuz resim yükleme siteside aynı sonuç veriyor.
tamamdır sorun çözüldü teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:
26 Haz 2016
2,822
603
Link'in sonunda .png ya da .jpg olmalı. O şekilde foruma eklemeniz gerek. Ben düzenledim. Ayrıca imzanız eksik tasarımda. Onu da hemen eklerseniz konuyu çöpe almam. İyi forumlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.