Ticaret Bölüm Kuralları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aydogan'

Ticaret Kategori Sorumlusu
13 Tem 2017
2,770
413
THT's database
TİCARET BÖLÜM KURALLARI

1. Tüm forumda olduğu gibi, Ticaret Bölümü'nde de Forum Kuralları ve Misyonumuz aynen geçerlidir.
2. Ticaret Kategorisi'nde açılan konulardan konu sahibi üye sorumludur. Üyelerin yaptıkları paylaşımlardan dolayı forumumuz herhangi bir sorumluluk kabul etmez.
3. Bölüm sorumlusu yönetici, kurallara uymayan konu ve mesajları silme/değiştirme hakkına sahiptir.
4. Moderatör onayında olan konularda; konu sahibi tarafından, 72 saat boyunca geri dönüş alınamayan konular direkt çöpe taşınacaktır.
5. Kanun ve mevzuatlara aykırı satış konuları (Özellikle +18, illegal, bahis veya bet, rat vb. faaliyetleri içeren satışlar) kesinlikle yasaktır.
6. Satış konusu açabilmek için minimum 3 aylık foruma kayıtlı üye veya VIP Üye olmanız gerekmektedir.
7. Tüm alım ve satım işlemleri, forum üzerinden yapılmaktadır. Satıcının, üyeyi TurkHackTeam.Org dışı bir siteye yönlendirmesi kesinlikle yasaktır.
8. 6'ncı maddenin devamı olaraktan; 7'nci madde, yönetici ve Kurumsal/VIP üyeler için geçerli değildir.
9. Satış konusu açarken ilgili bölümde sabitlenmiş olan konuda yer verilen şablona göre konu açılmalıdır.
10. Warez (Çalıntı) içeriklerin satışı kesinlikle yasaktır. Paylaşılan içeriğin satıcıya ait telif hakkı varsa da bu, konuda belirtilmelidir.
11. Açılan satış konularında alıcıya ne kadar süreyle teknik destek verileceği veya verilmeyecekse de bu, konuda belirtilmelidir.
12. Eğer satacağınız içerik, kişiye özel değilse (Yani kişiye özel yapılmayıp herkese satılıyorsa) bu, mutlaka konuda belirtilmelidir.
13. İçerikte yapılan her türlü değişiklik ve güncelleme için yeni konu açılması yasaktır. İçerikte yapılan her türlü değişiklik ve güncelleme, mevcut konu üzerinden belirtilecektir.
14. Bot satışlarında API servislerinden çektiğiniz içerikler serbesttir. Fakat içerik sahibinin izni olmadan çektiğiniz içerikler konusunda web site sahiplerinden gelecek olan herhangi bir şikayet durumunda ceza-i işlem uygulanır.
15. Yönetici tarafından; belirlenen şartlarda, zamanlarda, durumlarda ve ihtiyaç dahilinde gerek görülürse herhangi bir bilgilendirme yapılmadan kurallar değiştirilebilir. Kuralların takibini sağlamak, paylaşımda bulunan üyenin sorumluluğundadır.
16. Bu kurallara uymayan üyelere ilk aşamada yönetici tarafından uyarı puanı verilecek, kural ihlalinin devamında ise 3-5-15 gün süreyle forumdan uzaklaştırma şeklinde kademeli olarak ceza-i işlem uygulanacaktır. Üyeleri maddi ve manevi olarak zarara uğrattığı tespit edilen kişiler, bu maddeye bakılmaksızın kalıcı olarak forumdan uzaklaştırılacaktır.

TurkHackTeam.Org internet sitesi, 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının (M-1) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. TurkHackTeam.Org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. (İlgili kanun hakkında daha detaylı bilgi burada mevcuttur.)

Türk Hack Team Yönetimi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.