Tor Browser Ne Kadar Güvenli ?

YelHak

Uzman üye
3 Ocak 2016
1,358
2
Bakü
Bugun Tor Browser 5.5.1 'i İndirdim son sürümmüş dün çıkmış bu tor browser ne kadar güvenlidir ayrıca kurduktan sonra ekstra bişey yapmam gerekiyormu ?
 

Okan8

Katılımcı Üye
26 Ara 2015
493
0
Sri Lanka
Sürekli ip değiştiriyor siteden siteye İp gizliyor Genellikle Deep weeb (derin internete Girme amacıyla kullanılıyor Ama Şöyle birşey duydum Sana verdiği ip başkasının oldugu için seninkide baskasına gidiyormus öyle birşey varsa kullanmanı önermem kardeşim sonuçta cogu kişi pis işlere bulaşıyor o tarayıcı üzerinden
 

1nvisible

Yeni üye
29 Ocak 2016
47
0
Kullanıcılar arasında IP sürekli dönüp dolaşıyor. Ama Tor kullanan o kadar çok kişi var ki aynı anda 3 adet farklı IP görünce kimse zaten o üç kişinin suçlu olduğu kanısına varamaz. Yani demek istediğim bu sana pek de sıkıntı çıkarmaz. Yıllık 40$ a VPN satın alıp VPN ile beraber Tor'u açarsan güvenli bir kat daha geliştirmiş olursun diye düşünüyorum. VPN yi nereden aldığın da çok önemli.
 

Yéni-Çéri

Katılımcı Üye
3 Ara 2015
607
0
tartışılır silk road olayında bir çok yakalanma olmuştu istediği kadar ıp değiştirsin deeb web e girmen gerekmez tor u başlattıgında ıp adresin o havuza düşüyor zaten
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.