Ttnet borç sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaso3597

Uzman üye
31 Eki 2011
1,666
0
Öncelikle konu yanlış yere açılmıssa özür dilerim .

SOrun olarak arkadaşlar bu TTnet her ay bize farklı kazık sokuyor . bi ay 54 geliyor bi ay 70 gelior bıktım derecede . neyse 3-4 gün sonra yine kescekler neti gelcek 90 Tl tak diye ödücek şey yok :D ttnet kesince neti illaki nete girmek istiyom bunu bi programla veya bi kodla nasıl yapabilirim forumda aradım bulamadım Lütfen yardım edin Hayır duamı alırsınız .:(:(
 

yaso3597

Uzman üye
31 Eki 2011
1,666
0
Ustam Kullanmayı bilmiyorumda Bi Resimli anlatım yaparmısın bide mesela program çalıştığnda ayrı bi para yazmaz demi sınırsız paket netim .
 

grainss

Katılımcı Üye
2 Ara 2007
578
0
Sınırsız paket ise sanırım aylık 59 tl ödüyosun. ve net kestiklerinde 15 tl ekstra açma kapama parası ekleniyor faturaya oldumu sana 74 ... bu yüzden faturada oynama olur. ve 3 ay birikmiş birde kesilmişse diğer aylara da faiz biner 59 olur 63 65... en iyisi sınırsızı sınırsız kullanamk ama faturayıda zamanında ödemek. ozaman sorun kalmaz...
 

yaso3597

Uzman üye
31 Eki 2011
1,666
0
Programı kullanmayı bilmiyorumda resimli anlatıbilecek varmı veya normal olarak ve arkadaşlar moziila eklentisi"de var mozilla kullanmak istiyorum .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.