Ttnet Borcundan Dolayı Kapanan İnternet!!!

paloco

Katılımcı Üye
17 Eyl 2012
500
0
Benim internetim borcundan dolayı kapandı yani üç faturamı ödemedim UltraSurf isimli program borcundan dolayı kapanan interneti açıyor.Ancak şöyle bir durum var internet aşırı yavaş durumda 15 KB ile download yapıyor ve downloadlar yarıda kesiliyor.interneti hızlandırmanın bir yolu yokmu?
 

DreaMHunteR

Kıdemli Üye
27 Ağu 2009
3,131
0
Eskişehir
valla ultrasurf falan kullanmadımda ben öyle olduğunda girmek istediğim web sitesinin başındaki http yi https mi yazıyordum yada tam tersi . öyle giriyordum :) ama hızı arttıabileceğini sanmam
 

zamburlu

Yeni üye
14 May 2007
3
0
kardeşim hızın için bi şey diyemem ama kesinti olmaması için modem arayüzünden ttnet yada herneyse kullanıcı adını ve şifreni yanlış yaz. Bende de 2 sene önce aynı durum olmuştu dediğim yöntemi yaptım ve hiç kesinti olmadı.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.