turk hack team'ı seviyorum :))

31 Ağu 2011
104
0
rize
rütbe yuklenınce ne oluyor kı evet agustosda katıldım paylasım yapasım sımdı geldı rudbe veya tesekkurler ne ıse yarayacak bılmıyorum ama oyle bır nıyet ıcerısınde olsam agustostan bu yana yapardım paylasımlar neyse bılgınız ıcın tesekkurler
 

Coperman

Kıdemli Üye
19 Ocak 2012
2,142
1
Ankara
hanımefendi burdan gerekli bilgiyi bulcağınıza inanıyorum.
eğer şimdi paylaşım yapacağınız geldiyse lütfen bu bölümde gereksiz bilgi paylaşmayınız veya ağustosta katıldım şu meslekle uğraşıyorum şu konularda bilgiliyim şu konularda bilgiye ihtiyacım var vs. gibi düzeltiniz.

iyi forumlar :)
 

NeymaR*

Kıdemli Üye
29 Ocak 2012
2,209
0
Hanfendi Forum Kurallarını Lütfen Okuyunuz Gerekli Bilgiye ulaşabılırsınız :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.