Turkhackteam Bu Akşam A Haber'de

S4cuRiTy EneMy

Yaşayan Forum Efsanesi
24 Nis 2012
8,773
6
root@server
Merhabalar,

Evet geçtigimiz günlerde belirtmiştim a haber'e konuk olacagız diye pazar günü çekimlerimiz gerçekleşti, adminlerimizden katılanlar'da oldu, konuşmacı olarak normalde ben katılıcaktım ama son anda değişiklik oldu ve skorsky adlı özel üyemiz benim yerime konuştu ve gerçektende cok güzel bir konuşma yaptı deneyimim olmasına rahmen berki ben bile bukadar güzel bir konuşma gerçekleştiremezdim kendisini tekrar tebrik ederim :)

Haberimiz bu akşam 22.30 ile 24.00 arası sık sık yayınlanıcağını belirtti a haber yetkilileri herşeyden önce adminlerimiz'den katılan oldu ve değerli arkadaşim skorsky ile tanışma fırsatımız oldu cok güzel sohbetimiz oldu sizlerden ricam lütfen bu konumuzu sosyal medyada ve heryerde paylaşın :)

Herkez merak ediyordu bu toplantıda kimlerin oldugunu İsmini vermek istemedigimiz bir adminimiz | Skorsky | S4cuRıTy EneMy | Jas-Q olmak üzere 4 kişi tüm günü birlikte geçirdik.

Hepimize hayırlı ugurlu olması dilegiyle...

Fragman: https://twitter.com/tvahaber/status/684020565250715648

Dünki yayın linki: Türk Hacker konuştu! videosunu izle | Sabah TV
 
Son düzenleme:

Eror27

Yeni üye
3 Ocak 2016
27
0
Cehennem olsa gelen göğsümüzde söndürürüz,
Bu yol ki hak yoludur, dönme bilmeyiz yürürüz!

M.Akif Ersoy..

Tüm THT Ailesine hayırlı olsun Katılan Adminlerimize dahada başarılı yollar diliyorum .
 

Falcone

Katılımcı Üye
10 Eyl 2015
689
0
Yayını kaydetcek olan varmı? Ben akşam dışarı çıkacağım da.
 

Skorsky

Katılımcı Üye
11 Ara 2011
266
0
Sosyal medya hesaplarında paylaşım yaparsanız daha iyi olur
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.