Turkhackteam.org dan Başka Yerde Bulamassiniz Program Arşivi Mutlaka Bakin

cannabiscigar

Yeni üye
21 Tem 2007
13
0
ANKARA
emeğine sağlık ama biraz zor gibi duruyo. bi çok linkte bende ölü geldi. bunların hepsini bi yere toplayıp oradan link vermek daha çok alkış toplardı.
yine de emeğe saygı. ellerine sağlık.
 

ibrahimhizir

Yeni üye
28 Eyl 2006
6
0
Çok güzel, eşi bulunmaz programlar. ancak bazılarının ne işe yaradığını bilmiyorum. Açıklamalarını da eklersen fevkalade olacak. teşekkür.
 

Kasim_55

Yeni üye
27 Ağu 2007
3
0
kardeş bunlar ne işe yarıyo nerden bılelım küçük bi açıklama yapsaydın ii olurdu.TŞK YİNEDE
 

Vasili

Katılımcı Üye
7 Ağu 2007
384
22
hayatimask.com
kardeş bunlar ne işe yarıyo nerden bılelım küçük bi açıklama yapsaydın ii olurdu.TŞK YİNEDE

Şimdi kardeşim öyle bişey diyosunki.burda Yaklaşık 3.000 program var ben hangisini açıklıyım aradığın bi program varsa indir.Aralarında tanınmış programlarda var winamp,msn gibi zaten bilmediğin programı indirmessin değilmi eğer aradığın bi program varsa bu arşivden indirirsin bulamıyomusun tıkla ctrl f ye yaz bul indir bu kadar.
 

61sinan61

Katılımcı Üye
4 Ağu 2007
292
0
guzel paylaşımlar ellerıne sağlık fakat uzerını tıklayınca ındır demıoy hiçbiişlem olmuoy uzerını tılayınca
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.