TurkHackTEam Özel Çalışma Emredont

emredont

Uzman üye
11 Eki 2012
1,537
0
Hacker
Evet Arkadaşlar Boş boş otururken aklıma geldi yapayım dedim Patlayan ve Parçalanan bir walpaper şeklinde yazı yaptım umarım beğenirsiniz en fazla 15 dk ka uğraşmışımdır ayrıca bu calisma youtubedede var lakin bakarak yapilmamistir


WWWlGP.jpg


umarım herkez beğenir saolun şimdiden isteyince güzel çalışmalar çıkarta biliyorum :D

kendimi grafikerliğe doğru itmeye çalışıyorum umarım grafiker olabilirim :D
 
Son düzenleme:

SpiRLy

Yeni üye
10 Tem 2014
13
0
yeni arkadaşım , estetik açıdan güzel olmuş eline yüreğine sağlık , umarım grafikerlikte ilerlersin , sevgiyle .
 

duman05

Adanmış Üye
9 Eyl 2012
6,326
2
15 dk'ya göre güzel :) imza büyük bir kötü yanı o olmuş ellerine sağlık yinede..
 

Shift-TR®

Özel Üye
27 May 2012
2,834
0
Çok hoş bir çalışma , ellerine sağlık.
fakat herkesin de gözüne çarptığı gibi imza bayağı büyük.
 

CandyMen

Katılımcı Üye
16 Ara 2012
446
0
Ankara
Kardeş yapmışsın saol da bu saten hazır bir çalışma burda sen nasıl diyebilirsin evde otururken aklıma geldi yapayım diye . Youtube de var aynısı bari bakarak falan yaptım de neyse eline sağlık.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.